reklama

Staraczki Weteranki...

Hej Wam,przeżylismy wczoraj koszmar z Oliwią...płacz,panika,histeria,trzęsła się...prze ponad 2 h...a jak zasnęła to w nocy przez sen krzyczała:mamo nie bij mnie,nie związuj...Rano powtórka...płacz,rzucanie książkami...poszła do szkoły bez części książek i lekcji odrobionych.
Pani pedagog od 9...czekam...

reklama
Suzi - ja histeroskopię będę robiła w Provicie w Katowicach.

Mmmm - muszę pooglądać ten program :) Ale żadnych nadprogramowych kilogramów, to ja nie widzę.

Palemko - ja też mam takie plamienia, ale robiłam badania progesteronu i nie mam niedomogi lutealnej :no: U mnie to się zaczęło po odstawieniu anty i trwa przez 3 lata. Chociaż w ostatnich 2 cyklach plamienia praktycznie nie było. Może w końcu to się wyreguluje?
No szkoda, że @ przylazła :-(

Carol - kurczę macie problem :(

A mnie się dzisiaj w nocy śniło, że zrobiłam test i były dwie kreseczki a zbliżał się Sylwester i piłam toast sokiem pomarańczowym :) Oj, żeby to był proroczy sen :tak::tak::tak:

Zjola będę trzymać &&&&&&&&&&&
W Pcpr nam pomogą,Panie porozmawiają z Oliwią.Muszę dodzwonić się do Pani pedagog ze szkoły,żeby sprawdziła co się dzieje z Oliwią i w razie gdy jej nie przeszło mam ją zwolnić z zajęć a jak jest ok to po lekcjach mam przywieźć do Pcpru.

Hej baby,
no skoro tak mnie kochacie, to Was nie zostawię :-p
Carol, a co ta Twoja mama znowu odwaliła? :baffled: biedna Oliwka...
palemko, a badałaś progesteron? Plamienia przed @ są przy niskim poziomie.
mmm, super, gratuluję, jak nie zapomnę to obejrzę
Kinga, podziwiam za cierpliwość, ja bym już z 10 razy zatestowała
zjolka, to trzymam &&&&, żeby był proroczy.
Ewcia, cześć :-)

A mnie brzuch bardzo wywaliło w ciągu dosłownie 2 dni :szok: a wczoraj przyszła moja paczka z allegro z częścią rzeczy dla małej. Któraś chciała zdjęcie, to zaraz wstawię.
HBONDjl9Ra9xkLbV6B.jpg

Kasia...gdy mała odmówiła przyjazdu do niej to matka powiedziała jej,że jest gówniarą,że pyskuje,że jest małą kłamczuchą i że ma się tak odzywać do SWOJEJ NOWEJ RODZINKI.
Nie pozwoliła jej na zabranie swojego roweru,mi naubliżała-oczywiście do Oliwii to wszystko mówiła.
I złożyła wniosek,że skoro mała nie może być z nią to ona ŻĄDA umieszczenia dziecka w innej rodzinie zastępczej!

Pokaż zdjęcia koniecznie!:)

Carol, tak mi szkoda tej małej Waszej...Robi jej matka wodę z mózgu. Mam nadzieję, że w tym PCPR cos zaradzą.

A my dzisiaj mamy 10 rocznicę :-) ale to zleciało :no: wieczorem mąz mnie gdzieś na kolację zabiera :-)

reklama
kahaka - to stuknęła Wam 10 tka tak jak nam :) no to najlepsiejszego :)
niezła wyprawka :)

zjola - to jeszcze nie małpa, ja od zabiegu mam tak , ze na 4-5 dni przed @watą dostaję brudzen takich dziwnych, no i się zaczeło, znaczy znów zniknęło, ale wieczorem pewnie wróci i tak to kurka wygląda. W sumie 5 dni plamień i około 5 dni @ , teraz mam okres 10 dni - zyć nie umierać :)):angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry