reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Palemko - a robiliście badania w Provicie? Ja płaciłam 240 zł. M żartował, że to najdroższe walenie ko ... w jego życiu :-D
Ale wiesz co, jutro przepiszę Ci wyniki mojego M, bo nam się wydawało, że są złe a gin powiedział, że są dobre, więc może my nie zawsze dobrze, je interpretujemy?

suzi - no właśnie prawidłowych : 6
uszkodz, szyjki : 44 formy niepraw. : 94 uszkodzone witki : 13 uszkodzone główki : 88 brak ruchu : 30
cała reszta parametrów wg mnie okej: tzn ilość plemników : 119 ml, a w ejakulacie : 238 mln , ogólna ruchliwosc 70, ruch A , B 60

na chłopski rozum wynika - że jest ich owszem dużo i że są ruchliwe, ale mało wratościowe ( na podstawie Krugera)
U mnie M mial 89 form nieprawidłowych...
a jesli chodzi o abstynencję to podobno ma to wplyw na ruchliwosc :baffled:
ale skonsultuj to z lekarzem.

no to dzięki suzi , wiki i kahaka - za informacje, ja znów panikuje, a może najgorzej nie będzie :) choć te formy prawidłowe i nieprawidłowe są zatrważające ;) aha zjola - w Provicie :)
Dobra poczytam teraz na szybkensa coś o technikach sprzedaży, bo może będą się pytać :)
Pazurki pomalowane na cerwono, włos się kręci na wałku, za godzinkę spadam
trzymajta kciuki babki

Aha a tak szczerze, cieszyłabym się (choc moze to zabrzmi dziwnie ) gdyby przyczyną było słabe nasienie. Bo przynajmniej mielibysmy wreszcie po 3 latach punkt zaczepny
dobra spadam ciaoooooo staraczki moje kochane :))):-):-):-):-)

Palma - kciuki za wszystko, za co się da i na co się przyda :-) My też łudziliśmy się, że to nasienie ale niestety :( Teraz szukamy dalej, wrrrrrr:crazy:

reklama
Hej Wam
Byłam zamówić wiązankę pogrzebową...padło pytanie co ma być napisane na szarfach,jakie kwiaty itp...kurka,wyglądam na kogoś kto notorycznie chodzi na pogrzeby i wie co i jak?
Na szczęście jakiś tam wujek mój to robi więc wziął sprawy w swoje ręce i na czwartek rano będzie gotowy,cena też niezła...
Poszłam paznokcie zrobić,żeby jaskrawym różem nie świecić przed trumną...:(

Mamunia szanowna z rana zapowiedziała się na spotkanie z Oliwką w PCRP więc rozwaliła nam dzień.
Oliwia dzisiaj jechała autobusem ze szkoły,po raz pierwszy.Jechałam z nią,żeby wiedziała gdzie wysiąść itp,na szczęście przystanek blisko domu i nie musi przechodzić przez ulicę.

Palemko ja też mam cytolgię II

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry