kwiatuszekq20
Fanka BB :)
aha powodzenia kochana a my sie dowiadujemy o badaniu nasienia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
pamietam pamietam małzniezbyt zadowolony ale bedzie musial wytrzymac ale badanie dopiero po terminie 2 zawsze jest w sercu jakas mala nadzieja
Wikula,nie,bedę brała 1 raz
lekarka powiedziałą mi, ze nie mniej niż 3 dni, ale nie dodała, że nie więcej niż ..... wrrr !!!!wiki - super my mielismy z 10 dni bez bobosexów, fajnie, że zapłaciłam 300 zł za coś co nie będzie wiarygodnelekarka powiedziałą mi, ze nie mniej niż 3 dni, ale nie dodała, że nie więcej niż ..... wrrr !!!!
błoneczko - skarbie nie bój się, będzie dobrze, ja mam 27 lat i tez mnie się coś wiecznie czepia.
Powiem Ci , że najważniejsze jest pozytywne myslenie. Życzę Ci dużo zdrówka, a przedewszystkim, bys szybciutko zaszła w upragnioną ciążęPodobno ciąża leczy niektóre choroby
)
Pije Imiglikos, któras chętna ?
Nadzieja?
Właśnie dostałam wiadomość,że mama mojego brata dzisiaj umarła...pogrzeb w czwartek![]()