reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
niunia - niestety nie :(
ps. Gdzieś Ty była, jak Cię nie było ??????

Działo się wiele, cały czas komplikacje po urazie nogi, za tydzień zaczynam rechabilitację. Jak wróciłam do pracy tak z niej wyjść nie mogłam, na urlopie nawet nie zerknełam na kompa a poza tym teraz prócz tarczycy doskwiera mi również brzuszek, ostre bule zaczynają się po @ apogeum 12, 16 dc około 20 dc mija, albo lepiej żec uspoakja się i tak w k ółko, nawet nie mam ochoty na starnka

a tak w ogóle moja stara/nowa pasja zdominowała mnie całkowicie, teraz zaczynam robić sweterek dla mojej bratanicy, ma 2,5 roczku a ubranka już nosi na 1.4cm.
Pa wpadnę jutro.

Ostatnia edycja:
Byłam dzisiaj u ginki. Pobrała mi wymaz z kanału szyjki, żeby sprawdzić kontrolnie. Jak mi test owulacyjny wyjdzie pozytywny to tego samego dnia późno w nocy mam współżyć i potem z samego rana mam przyjechać, ona pobierze śluz, żeby sprawdzić czy nie ma przeciwciał. wtedy będę już po kompleksie badań...
Dostałam też metformax 2*1 tabletkę. Ale ponieważ jutro mam ciężki dzień, to zacznę go brać dopiero w środę, bo on może powodować dość uciążliwe skutki uboczne...

Carola - naprawdę zalatny dzien miałaś!! A prezent pierwsza klasa!! Mała na pewno będzie wniebowzięta!!!!

Niunia - dalej się męczysz z nogą?? Strasznie współczuję!!!!

strasznie mnie dizsiaj boli głowa, mam nadzdzieję, że nie na zmianę pogody...

nagapalma widzę że ty też tylko własnorobne jedzonko preferujesz ja też
carola zazdroszczę powera:-D
niunia witaj:)
suzi wykorzystaj ten czas na byczenie sie bo potem może być tylko pranie i prasowanie i karmienie:happy::happy: non stop
wikula udanych boboseksów
niunia mnie ostatnio w @ brzuch zaboli w miejscu gdzie są jajniki i od razu syf wychodzi tak mnie wysypało jak nigdy
nidgy nie miałam syfów a tera mam:-( i to stara baba na 30ści lat

reklama
Kwiatuszek,tak,ma skrócić cykl bo był bez owu i gin zadecydował tak...zwykle mam cykle ok 37-43dni więc chcemy co nieco przyspieszyć,jak dostanę @ to mam CLO wziąć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry