reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Ja mam MIXA, właśnie jazdę zrobiłam i już włączyli.
Muszę wstać bo za godzinę jadę z Oliwką do psychologa,potem mam kosmetyczkę,zastanawiam się jakie paznokcie na ten pogrzeb...miałam w planach pomarańczowe ale w takiej sytuacji nie wypada...

Wyniki odebrane
Jestem rozczarowana i czuje się olana przez moja lekarkę, a w zasadzie oszukana. Płace krocie, a w zamian co otzrymuję?
Pojechałam odebrac wyniki męża, które chyba nie są najlepsze, lecz nie znma się na terminologii medycznej.
Przy okazji pani dała mi wyniki cytologii, które juz nałam, a raczej tak mi się wydawało.
Moja pani doktor powiedziała mi, ze nie musze ich odbierac, ona mi odbiezre i przesle na meila. I tydzien temu dostałam meila z napisem cytologia prawidłowa.
A na tej , którą mam jest napisane, klasyf.Pap : II, opis: zapalenie bakteryjne.
I co ja mam teraz sobie myśleć?
No chyba, że taki wynik to norma !!??
Dzwonię do niej, ale nie odbiera.

nagapalma - a masz normy podane na wynikach męża??? Jeżeli tak to wstaw je tutaj:))
II grupa cytologii jest ok, tylko myślę, że na te bakterie powinnaś coś dostać, jakieś leki dopochwowe...

WItam sie
Kochanie ja tez mialam liczne bakterie przy cytologii i ginka powiedziala mi ze tego sie nie leczy,bo bakterie to naaturalne srodowisko...no chyba ze sa jakies groźne to wtedy gin o tym informuje:tak: tak mnie to wyjaśniono:tak:
Wstaw wyniki meza to porownamy sobie:*

reklama
suzi - no właśnie prawidłowych : 6
uszkodz, szyjki : 44 formy niepraw. : 94 uszkodzone witki : 13 uszkodzone główki : 88 brak ruchu : 30
cała reszta parametrów wg mnie okej: tzn ilość plemników : 119 ml, a w ejakulacie : 238 mln , ogólna ruchliwosc 70, ruch A , B 60

na chłopski rozum wynika - że jest ich owszem dużo i że są ruchliwe, ale mało wratościowe ( na podstawie Krugera)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry