reklama

Staraczki Weteranki...

reklama

A nie prawda, bo 3 skorpionki :-D:-D:-D

A nie prawda bo 4!!! ja miałam urodzinki 02.11, mój m mial wczoraj:-)

Dziewczyny ja teraz nie bede zaglądala zbyt często ale staram się być na bieżąco.postanowiłam odpoczywać od netu i dać nam jeszcze trochę czasu na naturalne staranka, nie jestem chyba gotowa na invitro jeszcze teraz. dostałam namiar do nowego lekarza od mojej cioci której marzenie niedawno się spełniło w dosc już zaawansowanym wieku własnie dzięki temu lekarzowi... może znajdzie na nas sposób.

Zjolka trzymam kciuki za jutro! robisz badanie prywatnie? w szpitalu? o której zaczynasz?

Witam :)
Bosz ja co chwile mam zgage... juz mnie to wkurza. A to przez to dojczlandzkie zarelko. A nie mam nic na zgage :( Ale widze ze nie tylko mnie meczy. Test owu jeszcze negatywny ale kreseczka coraz ciemniejsza.

Caro mam nadzieje ze to nic niepokojacego.

Pierwsza :-)

Witam się, chetnie z kawką - hahaha, niestety dieta lekkostrawna, a tak bym się napiła :zawstydzona/y:
Film był świetny, naprawdę polecam dziewczyny.

jera - no to witaj w klubie zGagi :tak: Tylko ja do tego mam jeszcze ból zołądka i żółty język - fuj !!!

caroline
- i co ????????

reklama
I ja sie witam :)

Palma no wkoncu mi przeszlo mam nadzieje ze nie powroci szybko. a mam dzisiaj 16dc i kreska druga jest juz dobrze widoczna ale to jeszcze nie to no to kurde kiedy ja mam ta owulke? Jak wroce z pracy to sie moze cos zmieni bo to tak troche dziwnie jak ostatnio @ przychodzila od 28 do 30 dc i to od 5 miesiecy a raz byla 23 dnia?? No nic zobaczymy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry