reklama

Staraczki Weteranki...

Hej,
palemko, a po co Ty tak wcześnie wstajesz? :-p w ogóle to powiedz, co z tą Twoja pracą w sklepie?
carol, czekam na wieści z niecierpliwością.
jeera, no to gorrrące dni Was czekają :-D
zjolka, trzymam mocno mocno kciuki za dzisiejsze histero!!!!!!! Jak tylko wrócisz, to pisz.

Ja po tej wczorajszej glukozie troche pospałam, dopiero wstałam :-) i nie wiem, co dzis będę robić, pewnie sprzątać ech

reklama
Hej,sorry ale u gina zeszło mi długo,prosto z wyjścia do kina jechaliśmy.
Tak więc nie ma ciąży,nie ma torbieli,endo poniżej 6mm.
Ginek kazał odstawić lutkę,czekać na @ i zacząć z CLO 3-7dc,potem w 10dc kontrola.
Dołożył mi jakiś lek na tą tarczycę.

Dobra ja spadam!! Na 13 do pracy a musze jeszcze pranie powiesic, ogarnac w chalupce i prysznic wziac.

Carol dobrze ze to jednak nie ciaza pozamaciczna!! A cykl to Ty masz naprawde dziwny!

Hej ja juz po padaniach ale wyniki dopiero we wtorek kurde nie dość że prywatnie to tyle trzeba czekać,:( wy tu dziewczynki to jak jedna wielka rodzinka fajnie że jest forum gdzie można spotkać dziewczyny z podobnym problemem i troszkę się wyżalić ściskam mocno i trzymam za wszystkie mocno kciuki

Ja mam szafki w miarę ogranięte.Muszę złożyć ,łóżka,odkurzyć itp,mam gości na 14.30 a jeszcze leżę w łóżku.
Po tej nocnej wyprawie do kina jestem nieprzytomna...Nie te lata :):-D

Błonka,dobrze,że teściowa Ciebie nie wizytuje:)
Ok,zmykam coś ogarnąć...Potem jeszcze poczta i apteka,ciekawa jestem tego leku na tarczycę...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry