reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
witam moje weteranki kochane ;))
myslę o Was często ,ale czasu brak.

Carola- ja właśnie kończe czytać zaćmienie-czyli 3 część zmierzchu-jeszcze 4ta mi została;)))i jak jam-Bella ładna? a Edward?:))))))słyszałam ,że Jacob całkiem si:))))
też miałam iść ale przez to ,że w czawertek zrobili to kurka nie miałam z kim bo każdy pracuje.....

Kahaka- pogłaskaj brzusio:)))

u mnie po staremu..

Kasai,świetny film:)

Mama,Bella 1/3 filmu ładna a potem...nie zdradzę:)))
Ja tam wolę Edwarda:)))) Jacob to ładny dzieciak:) ale nie dla mnie,wolę zimnego drania:)))

mama, cześć :-)
carol, ja już oglądałam 1 i 3 część, a przeczytałam wszystkie. Tak jak się logicznie pomyśli, to ta historia jest strasznie głupia :-D ale wciągająca.

Witajcie Weteranki.
Corolla nieźle mnie rozbawiłaś 'zimny drań' dobrze powiedziane ;-)

My jutro się wybieramy. Ciekawa jestem w którym momencie się kończy ta pierwsza część. Możesz zdradzić?? :-)

Kasia ja obejrzałam wszystkie a z książek to tylko tą o Bree Turner,super:)
Mam ochotę przeczytać wszystkie książki ale chciałabym wszystkie naraz a narazie nie mam tyle kasy...
Historia jak historia...ale ta ich miłość:))))

Bree,oj,nie zdradzę:)))) Sama siedziałam jak na szpilkach:)
Był jeden moment który wydał mi się przesadzony ale podyskutujemy jak obejrzysz:))))
Miłego oglądania:)

Bree witaj ;)
a 1sza część 4tej część kończy sie tak ,że Bella otwiera oczy i ma czerwone...

Kahaka- hej kochana :)
pewnie,że jak tak pomysleć to głupie to;)))))wampiry ,wilkołaki....ale wciąga -masz rację :)))

Carolla- no nie ma to jak zimny drań :)) przystojny do tego:)

Osssszzzzz ty!! Mnie już ciekawość zżera. Ja wszystkie książki przeczytałam, tą o Bree tez (stąd m.in. mój nick:zawstydzona/y:) mam w domu wszystkie książki i filmy. Wiecie, ze były kiedyś w Tesco po 19,99 ???
Mi osobiście najbardziej jak dotąd podoba się Zmierzch, później Zaćmienie najmniej mi się podobała Księżyc w nowiu jakoś dołowała mnie ta jej depresja. Ale Soundtrack z Księżyca... był za to rewelacyjny. Najlepszy moim zdaniem ze wszystkich części. Chociaż Zmierzchowy też był fajny - szczegolnie mi się podobały piosenki Pattinsona. On to taki cholera niegrzeczny jest hmmmm :tak:

reklama
Mama Witaj!! Dzięki Ci dobra kobieto za info bo Carolla to mnie wykończyć nerwowo chciała ;-)

Laski miło się gada, ale obowiązki wzywają. Muszę jakieś żarełko kupić bo mi sklepy pozamykają. Miłego wieczoru dla wszystkich.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry