reklama

Staraczki Weteranki...

no to ja też sie witam niedzielnie:)
wczoraj strasznie bolala mnie głowa, dopiero wieczorem jakos było lepiej a wczoraj mielismy gosci wieczorem wiec przygotowaniem wszystkiego musial zając się m! ale kuchni nie chciałybyscie widziec po tym gotowaniu:szok:
dzisiaj lecę do tesciowej na obiad i do siostry m na kawkę bo m nie ma przez cały dzień, będzie dopiero wieczorem.

reklama
no własnie ponad miesiąc został. nie czuje jeszcze swiat ani atmosfery:-) dzięki Palma za te info o histeroskopii, jednym się robią zrosty a innym nie i kurna na każdym etapie leczenia taka loteria...

Błonka to mamy podobne humorki przed okresem jak widzę. a facet to wtedy potrafi wkurzyc na maksa!

Ewa robiła super roladki z kurczaka według przepisu Mmmm muszę kiedys takie zrobić.

wiesz co tak mysle ze nawet jak by nie przed okresem to tez bym sie wkurzyla... wyobraz sobie robił chłop wino z jablek... wycisnał sok a reszte w worki na smieci popakowal i tak stalo pol dnia w kuchni zamiast od razu wyniesc.. wrocilam z pracy a tu smierdzi zgniłkami... podloga mokra lepka... piec caaly w jablkach i to takie juz przypalone ze zetrzec nie moglam dopiero domestos pomogl jak odstalo troche... no i oczywiscie zaczal wynosic te worki... a z tych workuw kapie.. i przez cale mieszkanie dzie z tym na podworko do konteerow.. przeszedl przez salon i sypialnie......... mokro... a on mi mowi oj pokapalem.... a widzial ze sie leje... to ja furii poprostu dostalam.... a jak zaczelam myc naczynia a suche chowac... to patrze a w tym kranie 2 co mam juz czyste naczynia tylko do odkapniecia, tam pelno zgnilych jablek i czyste naczynia brudne!!!!!! szałłłłłłł i jeszcze mial pretensje ze sie buerze wiecie? poklocilismy sie, zwyzywalam go od fajtulap nierobow itp ;/

zamiast wziac ten mokry worek w 2 worek suchy to by mi roboty oszczędził... a tak musialam podloge umyc bo lepko, rozciapciał to kapciami jeszcze...ja mowie umyj to szybko bo w panele wejdzie i bedzie smierdziec pod podlogą.. to on na luzkaka idzie myje najpierw wiadro z mopa potem mopa wkur... sie wzielam to sama i szybko starlam bo bym sie nie doczekala..... :( dlaczego mam takiego ciolka czasem mam ochote go zabic normalnie golymi rekami...

Błonka współczuje Ci tych nerwów z chłopem....czasami zachowują sie jakby myślenie bolało......
podaję Ci meliskę i kawałek czekoladki
c007.gif

Carola- poszalałaś???:)

Palemka to ale macie szał z ta Wasza papugą
c029.gif
może ma okres godowy
c024.gif
c024.gif
:)))i hormony ją rozsadzają:-D
fajnieeeee,że zgaga Cię odpusciła;)))

pozdrawiam wszystkie babeczki-ja dzis o 3 nad ranem dostałam @....po 24 dniach...zawsze to lepiej niż po 18 ale czy ja doczekam sie normalnego 28dniowego cyklu???????
a poza tym jeśli brać pod uwagę ,że owu jest 14 dni przed @ czyli w tym przypadku miałam ją niby w 10 d.c. a działalismy jak teraz policzyłam w 9. 11. i 14d.c. to czemu nie zaszłam???
nie zaszłam i już nie zajdę taka jest prawde..
już nie smęcę bo to nie ma sensu-tak sobie napisałam...

u nas bardzo słoneczna niedziela-dzieciaki pobawiły się godzinę na ogrodzie z Bono,mnie boli podbrzusze i krzyż i nic mi sie nie chce..
na obiadek zrobiłam ziemniaki z koperkiem ,kalafior na maśle z bułką tartą i jaja sadzone..

smaczego obiadu tym które zaraz zasiadają
c013.gif

Hej Mama:)
Ja popiłam wczoraj z koleżanką:)
Na obiad mam mięso pieczone i ziemniaki pieczone.Czekam aż mąż wróci z wyjazdu i będę piekła.

Teraz zaczynamy cykl razem...
Mama a Ty stosowałaś CLO?

Też podbrzusze boli,zaraz wezmę no-spę.

Carola- ja mam Dominika po Clo-w pierwszym cyklu brania sie udało-a wcześniej 7 miesięcy nie mogłam zajść..
teraz brałam jak tylko zaczeliśmy starania czyli od lutego 2010 roku przez 6 czy 7 cykli ale nic to nie dało niestety;((
a bardzo wierzyłam,że Clo znów mi pomoże ale nieee

A nie ma czegoś podobnego do CLO?Innego leku który by na Ciebie zadziałał?Ja się obawiam,że u mnie to też nie zda egzaminu?
Chociaż co do Ciebie wierzę,że się uda bez niczego,zostaniecie zaskoczeni przez fasolkę ;) &&&&

aha..my mieliśmy wczoraj znajomych i tez powinkowaliśmy a potem poszłam do sąsiadki i też winko-miała ostatnio bardzo nerwowe 2 tyg ,masa badań,szpital-podejrzewali nowotwór jajnika ,ale narazie diagnoza niepotwierdzona.....
oby okazało się,że nic Moni nie jest..

reklama
Carola- DZIĘKI!!!!

brałam jeszcze estrofem na lepsze endo ale też te hormony nie pomogły..
brałam też wiesiołek i omegę 3 i piłam siemię i inne cuda na kiju i nic!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry