reklama

Staraczki Weteranki...

U mnie endo jest ok...hormony chyba nie dopuszczają do zapłodnienia...Prolaktyna i tarczyca:(
Zobaczymy jak teraz.
Dobrze,że koleżance nic nie jest!

reklama
Carola to Ty chociaż wiesz gdzie problem-prl można zbić a na tarczyce brac leki a u mnie niby oki a się tyle czasu nie udaje-w lutym bedzie 2 lata...

no..też się cieszę ,że Monice nic nie jest-to znaczy ..oby ta diagnoza ostatnio była oki-czyli,że guza nie ma!!

WItam Was kochane:)
U nas wszystko ok, cisnienie spadlo po tabsach wiec sie nie stresuje juz:tak: jutro jeszcze mam kardiologa...
Zjola ciesze sie ze jestes juz poi bylo by super jak by zrobili to na NFZ:tak:a potem to raz dwa i dzidza bedzie:tak:
Wikula kochana to pewnie infekcja bo przeciez nie pogorszyly sie az tak wyniki:no: to nie realne! a zawyczaj jak jedno ma infekcje to i drugie lapie:zawstydzona/y: u nas M tez mial ale bralismy kuracje i potem bylo si:tak:
Mamciu Carola za nowy cykl&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kurcze nie ogladalam Mmmm bo nie bylo nas w weekend:wściekła/y: musze poszukac na necie:tak:
Buziam Was wszystkie:*

pierwsza pierwsza pierwsza
dfanhdhf.gif
!!!!

Witam się prawie bez zgagi :-D , mam tylko nadzieję, że jak przestanę brać chemikalia, to nie wróci ;-)
Wstawac !!! wstawac !!!

zjolu - zrosty nie są przyczyną obumierania ciąży - nie ma takiej opcji ;-)

no to komu ciacho i kawa :-):-):-) ???!!!

reklama
witam sie :) ja juz po kawie a ciacho w lodowce.. zaraz sobie nakroje i do was siade z jakim soczkiem moze :D za 3 h sie zbieram do pracki :) to jeszcze obiadek jakis moze? :)
suzi jeszcze 3 tygodnie i bedzie poloweczka :D hehe czas leci... a ja jeszcze 6 tygodni i bedzie laparoskopia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry