reklama

Staraczki Weteranki...

ja pazurki już od dawna robię żelowe i jest zadowolona bardzo:)) A hybrydę mialam latem na stopach i było super, pamiętam , że dlugo wytrzymywały:))

mmm - znowu stara doleglliwość się odzywa...???niedobrze...

mama - u mojej kosmetyczki codziennie jest full ludzi, zawsze trzeba się umawiać z dużym wyprzedzeniem

reklama
Ja znowu dzisiaj nie pogadam :( Zaraz się zbieram za lepienie pierogów, bo przecież trzeba coś robić na tym L4
laugh.gif
. Zamrożę je i będzie o co rękę zahaczyć. Poza tym mój synuś jest od piątku na badaniach w szpitalu, więc mu zawiozę wyżerkę
laugh.gif

Jutro będzie mnie więcej może, bo idę do pracy, chociaż nie obiecuję, bo mamy w czwartek przegląd i na pewno będzie urwane głowy
shocked.gif
.

A tu widzę tematy upiększające. Hmmm ... to je się nie wypowiem o moich poobgryzanych pazurach :baffled:. Ja rączki mam jak robotnik na budowie. Wiecznie upaprane w kleju i farbie :( Ciężkie to życie plastyka, nie ma mowy o pomalowanych paznokciach :no: Ale ja to lubię :-p. Paznokcie zatem na krótko "au naturel", bez lakieru, no chyba że jest jakiś mus.

Pozdrowionka dla wszystkich :)

dokladnie ja tez czasem obgryzam ale tez i zakladam zele nauczyła mnie przyjaciółka kosmetyczka ale zawsze mialam zamiłowanie do wzorkow itd
a tak na marginesie robil ktos kiedys posiew moczu?

hej dziewczynki odebrałam dziś wyniki może mi powiecie co o nich myslicie robiłam w 4dc

FSH 7,33

1,7-7,7 faza lutealna
25,8-134,8 menopauza
3,5-12,5 faza folikularna
4,7-21,5 faza owulacyjna
1,5-12,4 mężczyzni

LH 7,44

2,4-12,6 faza folikularna
14,0-95,6 owulacja
1,0-11,4 faza lutealna
7,7-58,5 menopauza
1,7-8,6meżczyzni

Estradiol 43,92

12,5-166 faza folikularna
85,78-498 faza owulacyjna
43,82-211 faza lutealna
5,0-54,72 menopauza
7,63-42,59 mężczyzni

Prolaktyna 9,98

4,04-1502 mężczyżni
4,79-23,3 kobiety

Ostatnia edycja:

zjolu
- a to ty artystka jezdeś ??? :szok:Cie pieruna :)):-D

czesc kahaka - miłej wizyty :))

aleksandra - się nie znam, :eek:no ale normy masz poniżej, to teraz tylko sprawzd w jakiej fazie byłas czy tez on był, bo nie wiem czyje te wyniki , no i dopasuj do norm ;)

Głowa mnie boly, gardiel tez coś nie teges, zaś mma żółty język (kupowy taki:baffled:) ide kuzwa sie zbić !!!:angry:
A tak na poważnie, to kuleżnka z córunią się za pół godzinki zapowiedziała, więc muszę cos zrobić jedzeniowego :)) , do potem :)

wikula, kahaka - czesc :)) słoneczka :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry