reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
caroline - brzmi poważnie :szok:

mama - dzięki za info :)) mówiłam sis o tej hybrydzie i wezmie ja zamiast żeli :))

wikula - aha, dzięki za info :))

suzi
- czyli Tobie te laparo prawdopodobnie pomogły w zajściu ? i utrzymaniu ? Przepraszam, że tak wprost, ale ja juz nic nie wiem ...

Łyknęłam miód z cytryną w herbatce :)) gardziel boli coraz mocniej ... :(( kuźwa , już rok albo i więcej nie byłam przeziębiona :)) akurat teraz musiało się przyczepić nooooo :angry:

Carola-
a093.gif
a093.gif

k035.gif
-walcz!! powodzenia!

Palemka- fajnie,że bedzie siostra robiła hybrydowy-ma teraz wzięcie ;))
no i zdrówka kochana..zdrówka!

Hej,
ja po wizycie - szybko było, bo bez usg. Wszystko jest dobrze, macica juz nie jest twarda :-) odstawiam leki (tzn. zastrzyki i luteinę), koniec z mokrymi gaciami :-D
Zdjęcie mi mąż dzisiaj zrobił, mogę wstawić na grupę, jak chcecie.

reklama
caroline - brzmi poważnie :szok:

mama - dzięki za info :)) mówiłam sis o tej hybrydzie i wezmie ja zamiast żeli :))

wikula - aha, dzięki za info :))

suzi
- czyli Tobie te laparo prawdopodobnie pomogły w zajściu ? i utrzymaniu ? Przepraszam, że tak wprost, ale ja juz nic nie wiem ...

Łyknęłam miód z cytryną w herbatce :)) gardziel boli coraz mocniej ... :(( kuźwa , już rok albo i więcej nie byłam przeziębiona :)) akurat teraz musiało się przyczepić nooooo :angry:
Kochana nie wiem czy pomoglo,ale na pewno uwolniono liczne zrosty. :tak: i to moglo miec wplyw:tak: Natomiast histero odpowiada za "zabiegi" wewnatrz maciczne ktorych nie widac podczas laparo:no:
Ja jestem za... bo zawsze moze pomoc a nie zaszkodzi:no:;-)
Wiec kochana biegnij i zapisuj sie do Bytomia a ja wpadne w odwiedzinki ;-):*
Suzi-nie przejmuj sie jeśli nie jesteś pewna czy juz czujesz ruchy-to każdej sprawa indywidualna..generalnie do 20t.c. powinnas poczuć-tak mówia lekarze...choć bardziej otyłe kobiety i po 20t.c. mogą nie czuć ruchów jeśli łózysko maja na przedniej ścianie brzuszka ;)
pogłaszcz brzusio ;)))
Ty już wiesz kto u Ciebie mieszka???
Dzieki dziewczynki:) Mamciu u nas gin nie mowi kto mieszka w brzuszku:no: wiec dowiemy sie po porodzie:tak: chyba ze pojde na podglad do innego doktorka;-) ale nie wiem czy chce:-)

Brzusio poglaskany
:tak:Kasiu super wiesci:) Bardoz sie ciesze...ja mam zmniejszona ilosc tabsow ale jeszcze nie odstawilismy, bedzie to robione stopniowo:] A mokre te mokre gacie to jakis koszmar :wściekła/y:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry