reklama

Staraczki Weteranki...

Nie dołuj się Karolinko, bo ja mimo tony zakupów też mam doła, ... kurrrr.....a 31 tydzień by był ... :zawstydzona/y:, ja nie umiem, nie potrafie o tym przestac myśleć, święta tylko bardziej mi o tym przypominają.
Już sobie wyobrażam te zyczenia "żeby Wam się wreszcie udało " ... ja tego nie chce słuchać, lepiej niech nic nie mówią ... Dlaczego ? Po co ? W jakim celu ? To cierpienie ??? To dręczenie ??? To czekanie ???

reklama
Nie dołuj się Karolinko, bo ja mimo tony zakupów też mam doła, ... kurrrr.....a 31 tydzień by był ... :zawstydzona/y:, ja nie umiem, nie potrafie o tym przestac myśleć, święta tylko bardziej mi o tym przypominają.
Już sobie wyobrażam te zyczenia "żeby Wam się wreszcie udało " ... ja tego nie chce słuchać, lepiej niech nic nie mówią ... Dlaczego ? Po co ? W jakim celu ? To cierpienie ??? To dręczenie ??? To czekanie ???

kochana to trzeba prosic aniolka by na swieta zeslal braciszka albo siostrzyczke..

witam wieczorkiem..
dzieci spią a ja z herbatką do Was:)

mama05 w jakich okolicach Poznania mieszkasz

Kwiatuszek cześć;) ja mieszkam 20km od Poznania na zachód :)

no właśnie błonka cierpliwa jesteś , wikula ma racje :))) a więc niech moc &&&&&&&&&&&&&&& będzie z Tobą :-):-) zjadłabym ciachoooooo, ale nie mam :-(

ps. błonka w cyklu, w którym miałam mieć laparoskopie , zaszłam w ciążę ... ah te zrosty ;)
Palemko ja mam ciacho to Ci wyslę dhl'em...nie smutaj sie kochana....choć wiem dobrze jak bardzo Ci cięzko..
moje dziecko miało by teraz prawie 4 m-ce;((
14 grudnia bedzie rok od straty..tez wciąż myślę o tamtej Niuni....
tulę Cię ..

Błonka to i ja potrzymam &&&&&&&&&&&!! a nóż...

Carola Ciebie tez tulę skoro i Tobie źle...ehhh życie.

Wikula a u Ciebie co tam wieczorkiem słychać??

hej
mam doła, dzwoniła do mnie kuzynka pochwalić się ze znoeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeewu jst w ciąży, wchodzę na nk, widzę że mojemu bylemy urodziło się 3 dziecko buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

hej
mam doła, dzwoniła do mnie kuzynka pochwalić się ze znoeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeewu jst w ciąży, wchodzę na nk, widzę że mojemu bylemy urodziło się 3 dziecko buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kochana ja teraz mam same chrzciny... za 2 tygodnie kuzyn mojego m chrzci syna a 2 dnia swiat kuzynka mojego m chrzci syna, a miesiac temy byly mojej kuzynki, chrzcila swoją malutką... wiem co czujesz, sama sie łamie :(

hej

ehhh mmmm ty mi nawet nie mów! Niedawno przerabialam to samo z kuzynką bardzo mi bliską i z siostrą mojego m-ka, teraz wpadkę z 2 dzieckiem zaliczyła moja koleżanka z pracy. Nie potrafię już się cieszyć z tych dzieci poczynających się wokoło. Też się czuję jakby mi czegos brakowało, czegos co inni dostali od Boga tak po prostu, co jest naturalne u zdrowych młodych ludzi a o mnie ktos zapomniał w tym rozdaniu... :eek:
Napiszę chyba paszkwila do Mikołaja:)

reklama
Wikula,Palemka dzieki za zainteresowanie:*
Wlasnie chodzi o to ze sama nie wiem co jest grane. dostalam od kardiologa skierowanie na IP.
W poniedzialek tam jade:crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry