reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Błonka, będziemy sierpniówkami.

Dziewczynki lecę. Jeszcze raz dziękuję za miłe słowa.
Idę się szykować na Andrzejki. Małż się cieszy że będzie miał kierowcę ;-)

Bree to i za Twoja betke potrzymam &&& ,jak tylko zrobisz to pisz jakie wyniki:))

a Ty jak zrobiłaś to dziecko??:)))) opowiadaj co tam jadłaś(jakieś leki,hormony)..ile serduszek było???

Błonka ja mam dopiero 7d.c. wiec jeszcze trochę i ...do pracy rodacy:))
narazie jeszcze śluziku nie ma więc czekam cierpliwie.

Cie pieruna :szok::szok:co tu się kuźwa dzieje:cool2::szok::szok::szok:, może jeszcze jakaś chce się pochwalić ciooo ??? Nie mam pytań :-D:-D:-D:-D

breee
- gratulejszyn sensejszyn, tylko mi nie szalej na tych Andrzejkach ;) Ja też idę :) już po mału zcazynam się szykować ;)

mama
- no paramia hahahhaha, ja kopytka miałam wczoraj :)) pynia :)) czyli mamuśka jak mi wyjdą II krechy, to znaczy, że tobie zaraz też i na odwrót :-D:-D

Włąśnie dziewczyny, tak jak mama mówi, proszę mi tu pisać ja Wyśta to zrobiły :))))) ????

He, he Mamita, Palemka sama chciałabym wiedzieć. Biorę od trzech czy czterech miesięcy Bromergon. Tylko. W poprzednim cyklu brałam duphaston a w tym nie, bo był taki dziwny (9dc owu), że nie zdążyłam. Nawet kwasu foliowego nie brałam bo się obraziłam, że bez sensu biorę tyle lat. I jak mi się skończył to nie kupiłam już. W okresie płodnym były tylko dwa serduszka właściwie bo mój M kontuzjowany. Szok totalny. Nie kumam nic.

Wikula witaj.

Ostatnia edycja:
Wiesz co, wiedziałam, że to będzie krótki cykl. Po 4 dniach @ w 5 dniu już miałam śluz BJ. Około 9 dc myślę, że była owu. Mierzyłam tempkę i jak pod koniec fl zamiast zacząć spadać to rosła to się zdziwiłam. Teściora zrobiłam tylko po to by się móc dziś napić z czystym sumieniem a tu masz, klops!!

Palemka- takkkk! jak Ty zobaczysz II krechy to zaraz potem ja ;)))

Wikulka witaj kochana ..

Bree-dobre...tez bym chciała taki klops-chcesz się napić a tu cięża..nie no!! :)))
czyli nie trzeba działać jak króliczki ,żeby zajść :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry