reklama

Staraczki Weteranki...

Dokładnie. U nas było zupełnie niekróliczkowo ;-) A swoją drogą, to masz rację. Człowiek chcę pobalować, a tu takie rzeczy! ;-) A jak czekałam i czekałam i w drugiej połowie cyklu nawet ust w piwku nie zamoczyłam (miesiącami tak było, aż z paranoi nie wyszłam) to NIC!

BŁONKA Wariacie Dawaj fotkę :-D Ty lepiej wywal ten suwak owulacyjny!!

reklama
Dokładnie. U nas było zupełnie niekróliczkowo ;-) A swoją drogą, to masz rację. Człowiek chcę pobalować, a tu takie rzeczy! ;-) A jak czekałam i czekałam i w drugiej połowie cyklu nawet ust w piwku nie zamoczyłam (miesiącami tak było, aż z paranoi nie wyszłam) to NIC!

BŁONKA Wariacie Dawaj fotkę :-D Ty lepiej wywal ten suwak owulacyjny!!

bree ja tez mam dzis impreze, czekamy wlasnie na znajomych.. mielismy troszke popic a tu du pa ;p hehe
wywale sowak jak potwierdze ciaze u gina ;p

Bree no dokładnie...ja tez alkoholu nie tykam..może muszę zacząć ;))))

Błonka-dawaj fotkę :)) cudnie,że wyszły nawet z wieczornego moczu..no ale jak jesteś po terminie @..

tak,tak,wywal ten suwak owulacyjny;)))))))))

Zdjęcie0101.jpg nie wiem czy cos widac dziewczyny bo kreski sa slabe a w swietle lampy to juz w ogole... ten 2 test slabszy ale jest..... martwie sie ze za slaby.....

Karola dzięki, Błonka nie martw się. To zależy od testu też dużo. Krechy widać wyraźnie a to najważniejsze. Jak mówi Kahaka teściory rzadko się mylą w tę stronę. Ja jak kupowałam testy Bobo Test niebieskie - strumieniowe to nie wiem jak wam ale mi kontrolna zawsze wychodziła taka blada, że prawie jej nie było widać (oczywiście testowej nie było w ogóle)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry