reklama

Staraczki Weteranki...

Cześć dziewczynki. To ja. Dziś zrobiłam teściora i są dwie kreseczki. Nie wierzę w to jeszcze za bardzo.
Witam Was wszystkie.
Zobacz załącznik 411562

Chyba widać, nie?? No nie mogę uwierzyć. 23 dc i z trzeciego moczu. W południe robiony.
Piekne wyrazne krechy:)

Błonka, a co TY byś chciała mocne krechy z wieczornych sików? :-D

Dziewczynki, ale mi humor dopisuje dzięki Waszym testom. W końcu nie będę tu sama w ciąży.
Może się posypie jeszcze więcej?
Kasiu no wiesz!!!!!!!!! Ty jestes tu sama w ciazy:eek::-p Jestem rozczarowana ze o mnie zapomnialas:-p

reklama
Błonka - ojojojojojjojojojojojojojojjoj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale heca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I gdzie ta laparoskopia :-p? Moje gratulacje i kciuki za udaną ciążę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.
I nie pitol, że kreska za słaba. Będzie mocniejsza, jak stężenie hormonów wzrośnie :) Niektórym test wychodzi dopiero tydzień albo półtora po terminie @.

Bree - takie mocne krechy, że chyba padnę !!!!!!!!!!!!!!!!! Super, super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Widzę, że wątek sponsoruje literka B :) A ja na Z dopiero :(
Ściskam Was mocno, kochane moje, hip, hip, hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Buziole dla wszystkich. Ależ ja się cieszę!

Ojjj to może ja następna skoro na C ????:)))):szok::-D

Aleeeeeeeeeee były emocje wczoraj...
Urodziny doszły do skutku:)
Oliwii przyjaciółka przyjechała,impreza była w Pizzy Hut,zamówiłam dzieciakom 3 olbrzymie pizze,2 dzbany coli,1 sprite i 1 herbaty mrożonej.
Oprócz jednej osoby wszyscy się stawili:)
Oliwka dostała mnóstwo prezentów! I to takich konkretnych,bardzoooo się cieszyła.

Potem był tort,pyszny,malinowa rozkosz:)))

No i na koniec zabrałam ich na lody:)
W sumie 2godziny.

A po powrocie do domu...
Na Oliwkę czekały wideo-życzenia od jej ukochanego koszykarza (nie gra już u nas),Tak więc Jerel nagrał jej przesłodkie życzenia w formie filmiku i przesłał...mała płakała ze wzruszenia:))))

Na koniec poszliśmy na mecz,mega ważny,wygraliśmy:)
A potem żona jednego z koszykarzy przemyciła nas pod szatnię,gdzie Oliwia dostała prezent od kapitana drużyny:)
T-shirt,podkoszulek meczowy (oryginał z autografami!) i kilka gadżetów od drużyny:)

Czekaliśmy długo po meczu ale było warto.
Mam nadzieję,że jest zadowolona i dowartościowana:)

Helloł niedzielnie :-)
Błonka widzisz , teraz juz MUSI byc dobrze :tak:
Carola super urodziny:-D az zazdroszczę;-) Samambym ryczała ze wzroszenia, jesteście cudowni:tak:
Zjoluś serce pamiętaj ostatni często sa pierwszymi... Grunt ze kreseczki sie sypnęły :tak:Ja oczywiście dalej jestem cala w skowronkach z tego tytułu :-D
Dziewczyny macie jakies objawy??????????????

Błonka pokaż!!!!
Mogę zorganizować urodziny:)))

wczoraj miałam wziąć ostatnie CLO,wzięłam 2sztuki a dzisiaj 3sztuki mimo,że nie miałam już brać...
Nie wiem co się dzieje...pierwsze 3 dni czułam jajniki,pojawił się śluz a teraz już nic:szok:
Zero objawów na owu.... :(
Pewnie na mnie to G... nie działa :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry