Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cześć dziewczynki.
Moja poniedziałkowa Beta 370 mlU/ml. Uff trochę się uspokoiłam. W pracy tak się denerwowałam, że myślałam że wyjdę z siebie. Jutro lecę na powtórkę żeby sprawdzić czy przyrasta a na 17.15 wizyta u gina. mam nadzieję ze zobaczy już coś.
mama zapomnialas o mnie:-( nagapalma rozumiem Cie doskonale, ja juz dawno przestalam pisac, jak pewnie zauwazylyscie, trzeba odpoczac od tego. bree beta ladniutka, gratuluje, teraz to juz z gorki. carol wikulaa czesc dziewuchy, co tam??
witajcie a własciwie.... żegnam się na jakiś czas
jestem znowu przed @ czuję sie strasznie zdołowana i mam wszystkiego dosyć jest gorzej niż było wszystko mnie drażni nie umiem się z tym wszystkim pogodzić jak pisała zjola może sie nie udawać bo może mam zrosty nie mam już siły na żadnych lekarzy
mam starsznego doła i muszę to wszystko ogarnąc
papatki
Kurcze ciewczyny nie chce zebyscie odchodzily.. ale wiemdlaczego i musze uszaniwac decyzje. Mam nadzieje ze sie wyluzujecie i wrocicie aby poinformowac nas o II i wysokiej becie. U mnie dzien dalszy plamien... troche mnie to wkurza bo ja sie naprawde nie czuje jak na @ a wiem ze ona przybedzie ze swym orszakiem. Nic mnie nie boli.. oprocz zoladka kurcze czuje sie jak miesiac temu a wtedy to bylo zapalenie wyrostka... a terez?? No nic jak mi do jutra nie przejdzie to musze do lekarza sie wybrac.
Bree to moge Ci teraz oficjalnie pogratulowac!!! i zyczyc spokojnych 9 miesiecy