reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
witam się!!!

dopiero teraz mam chwilkę, bo od rana ciągle coś...właśnie mi się zurek podgrzewa, więc zaraz będę szamała pyszny obiadek:))

kahaka - też mnie w sumie dziwią ucieczki dziewczyn, ale cóż trzeba to uszanować
ja tam się cieszę z każdej waszej ciąży, chociaż przyznaję zastanawiam się dlaczego to nie ja..???

Na mnie na przeziębienie bardzo dobrze działa Teraflu, polecam wypić ciepłe na noc:))

Muszę się jakoś zmobilizować i pojechać na większe zakupy po prezenty świąteczne, bo potem coś koszmarnego dzieje się w sklepach i zamiast radości z zakupó, to ja się tylko wnerwiam, nie cierpię tłumów...

Boże coś mnie ruszyło, żeby tu dziś wejść !!!
A więc wika i kahaka - nie snujcie proszę żałosnych teorii na temat tego, że odeszłam , bo zazdroszczę komuś ciązy !!! To podłe !!! To, że akurat bree i błonka , zaszły w czasie, w którym podjęłam taką decyzję, nie ma z tym NIC !!! wspólnego !!! Serdedcznie im gratulowałam, bo wiem, jaka to radość po długim czasie starań ujrzeć II kreski !!! Odeszłam , tak jak napisałam, na jakiś czas, by odpocząć, przedewszyskim od tego, że wciąż myślę o tym, że ***** mać poroniłam !!!!!!!!!!!!!!! Żeby odpocząć od samej siebie !!! I błagam nie mieszajcie w to dziewczyn !!! Bo to poprostu podłe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To jest zbieg okoliczność !!!

Jeżeli za ostro, to przepraszam, ale zrobiło mi się bardzo przykro, jak to przeczytałam.

Serdecznie dziękuję za wsparcie i zrozumienie i z całego serca po raz tysięczny życzę każdej z Was, żebyście jak najszybciej zobaczyły upragnione II kreski na teście ciążowym, w jak najszybszym czasie i abyście nigdy w życiu nie musiały cierpieć :)

Ostatnia edycja:
nagapalma - chyba troszkę Cię poniosło! podła to ja na pewno nie jestem! Ja rozumiem, że musisz odpocząć i szanuję (i na pewno niko nie obrazam), ale przynasz, że dziwnie zbiegło się to w czasie z pojawieniem się na formum dwóch kreseczek!
Jest mi przykro, że najpierw oznajmiasz, że odchodzisz, po czym wpadasz i zaczynasz mnie obrażać!

reklama
Cześć,
oj widzę, ze się nerwowo zrobiło.
Chciałam Wam tylko powiedzieć, że powtórzyłam betę - wynik 785 mlU/ml. A Ty Błonka masz już swój wynik?
Pozdrawiam Was wszystkie.

Aha! Caro - ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ łap!!
A to dla pozostałych staraczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :-)​

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry