Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hahah Carola gdybym miala czas na zakupy to pewnie tez by tak bylo.. i jak widze pieniadze ktore zarobilam to zal mi je wydawac.. dlatego wydaje mojego M.. . a i tak jedenie drogie nie jest i w sumie malo co kpujemy do jedzenia bo jemy w pracy a ciuchy tu tez sa o wiele tansze niz w polsce nie mowiac o kosmetykach.
Miłego wieczoru
Ja nie mam humoru,lekarz kazał dzisiaj ''poprawić'' a ja znowu się pochorowałam ((( I nie mam siły na przytulanki.
I pewnie doopa będzie z tego wszystkiego
Marcysia- dzieki mam nadzieję ,że zdrówko do mnie wróci.
ja mam 32 lata i też późno rodziłam pierwsze dziecko bo po skończonych 26 latach..wcześniej poronienie ,potem prawie rok walki zeby zajść,9 m-cy ciąża i tak wybiło na liczniku 26 gdy urodziłam Zuzę( w lipcu skończyłam a Ona jest z sierpnia)
Jerra-to gdzie Ty przebywasz,że ciuszki takie tanie??))
może byś mi cos podesłała?
oczywiście zapłacę))))
Carola!!!! mam nadzieję ,że znalazłas siłe i podziałaiście
pozdrawiam wszystkie weteranki-ja nadal zakaszlana ,ale chyba idzie ku dobremu
powoli odzyskuję głos..
Hej,chyba mam anginę...jest coraz gorzej,nie mogę mówić i zapuchnięte mam gardło,pełno ropy
Mama,nie działaliśmy(((
Miałam nawet pomysł żeby mąż ''oddał materiał'' a ja strzykawką ale pozostało to niezrealizowane...nie miałam strzykawki
Czy Mikołaj Was odwiedził???
Ninka dostała drobne słodycze,ale się cieszyła)))
Stwierdziła nawet,że widziała cień Mikołaja i jego głowę Ależ wyobraźnia dziecięca pracuje
witam
a u mnie mikolaja nie bylo.. byl przedmikolaj ;p i bedzie potem gwiazdka
a mi dzis rano pierwszy raz zrobilo sie nie dobrze... to bedzie ciezki pierwszy trymestr,...