reklama

Staraczki Weteranki...

zuzaneczko ja test robiłam kilka dni po terminie miesiaczki chyba w 34 albo dalej... i wyszła baardzo blada kreska, smieje sie ze jak bym zrobila w terminie miesiaczki bylby ujemny :) bo ja najpierw myslalam ze mi sie znowu spozni ta wredna małpa i mowie, nie! nie robie! ale mama mnie namowila...

kurka ja mam też 34 dc dzisiaj ,a zawsze miałam 28 -29 od 2 lat mi się nie opóźniła tak @ i zachodzę w głowę ...staram się nie nastawiać ,ale też już bym chciała wiedzieć czy tak czy nie i mogłaby przyjść ta @ jak nie:dry::no:
awrrrrrrrrr mam nerwa :happy2::-D

reklama
zuzanka a wiesz ze po IVF jeszcze przez pare miechow mozna szybko zajsc w ciaze, chyba jeszcze te stymulujace zastrzyki dzialaja w nas?
lopop no to czytaj, tylko nie dziel sie ze mna zlymi artykulami please..., nie chce nic negatywnego wiedziec;-)

moze jednak? ja bete mialam 333 a test taki jakis niby negatywny ale cos tam bylo... i to po terminie sporo przeciez a ja mam cykle 28 dniowe... zrob z rana.. ja rano robilam i prawie nic nie bylo na tescie albo zrob bete, jak bedzie ujemna idz do gina i zapytaj skad to opoznienie

zuzanka a wiesz ze po IVF jeszcze przez pare miechow mozna szybko zajsc w ciaze, chyba jeszcze te stymulujace zastrzyki dzialaja w nas?
lopop no to czytaj, tylko nie dziel sie ze mna zlymi artykulami please..., nie chce nic negatywnego wiedziec;-)
jakże bym śmiała :-D ja czytam te gdzie są same dobre wieści:-D:-D

a jak negatywne to uciekam z stamtąd
amalfi &&&
zuzanko hm :eek::eek::eek::eek: a może rano powtórzysz???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry