reklama

Staraczki Weteranki...

Dziewczyny witam z rańca. Pustki tu ostatano ogromne - wszystkie zapracowane.

gdzie jesteście ?????

Ja po wczorajszej wizycie u lekarza pełna nadzieji. Trzymajcie kciuki.......

reklama
Hej hej, witajcie!

Melduję, że jestem cała choć może nie do końca zdrowa. Po świętach zaczęła mnie łamać choroba, przetrwałam Sylwestra a potem, to już poszło lawinowo. Wysiadło mi gardło, otarłam się o zapalenie płuc i złamało mi plecy w pół, tak że nie mogłam kompletnie się ruszać. Na dzień dzisiejszy walczę jeszcze z gardłem :( Jutro idę do laryngologa. Histeroskopia odwleka się do lutego. Jak na razie wszystko choroba z powrotem zarosło. @ była marna jak nie wiem co. Szczerze powiem, że chciałam trochę odpocząć od forum. Zajęłam się chorowaniem, szydełkowaniem i oglądaniem filmów. Poza tym moja młodzież dzielnie dotrzymywała mi kroku, bo powaliła go angina. Dobrze, ze M się trzyma :)
To tak w skrócie.

Buziaki kochane :)

Błonka - karteczka została z tamtego roku, bo życzenie się nie zmieniło :tak: Jutro idę do laryngologa. Muszę wydobrzeć, bo za miesiąc mam histeroskopię. Teraz już na bank, wczoraj byłam na wizycie i uzgodniłam wszystko z ginem :) Oby tylko to coś pomogło!

kochana ja zostalam tu bo chce was wpsierac :) i najwazniejsze to jestescie tu Wy staraczki :)
czuje sie dobrze,stare rzeczy coraz to mniejsze sie robia... jakis skrzat w szafie siedzi i w nocy zwęża mi spodnie chyba... :zawstydzona/y: umowilam sie na badania genetyczne na 26 stycznia... to bedzie zaczety 14 tc... i boje sie co tam zobacze.

reklama
Zobaczysz fikające dziecię właściwych rozmiarów, nie ma innej opcji :) W końcu jak masz nam dać nadzieję, to musi być dobrze, prawda? :-D &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry