reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
cześć dziewczyny
Błonka będzie śliczna zdrowa dzidzia :-)nie wolno Ci inaczej myśleć i nie stresuj się kochana
zjola zdrówka kochana ,kurka wodna to faktycznie przeszłaś nie złe choróbsko :no: a po tym zabiegu będzie dobrze i będziesz się cieszyć przyrostami wagi co miesiąc :-D:-)

a ja nadal @ brak dzisiaj zrobiłam betę za h wyniki .............

Błonka - chyba mają urojenia. Najwcześniej to czuje się w 16 tygodniu, chyba, że noszą jakieś mutanty! A w tym 16 tygodniu to też zaledwie czuje się takie lekkie trzepotanie. wiem to z doświadczenia :)

Zuzanko - czekam z niecierpliwoscią na twoją betę &&&&&&&&&&&&&&&&
A przyrostami wagi chciałabym się cieszyć! Oczywiście!

Gusia - dzięki :)

cześć babki..u mnie dolina jak z Pomorza do Katowic ...wiadomo już -@ przylazła...tan więc ostatni cykl trwał 28dni a ten..24;/;/ do dooopy to wszystko ,ale co???będe sie szarpać dalej;/tak więc dziś mam 2d.c. i zaczynamy od nowa...z nastaniem tej @ wybiło mi 2 lata starań-no przecież załamać się można...ale Wy to wiecie... do tego cos mi się z bb porobiło i mimo,że piszę w odstępach to wszystko wychodzi jak pisane w jednym zdaniu-wrrrrrrr CAROLAAA no u mnie @ więc wiesz jak jest-humor siada... ZUZANKA mega &&&&&&&&&&&&&&&&& za betę !! ZJOLA witaj spowrotem...to Cię dopadło;/ BŁONKA I MALEŃSTWO- cześć :) fajnie ,że z nami zostałaś ciężaróweczko:) we wtorek i środę bylismy na zakupach ubraniowych dla siebie i męża-trochę się obkupiliśmy -w końcu wyprzedaże ;)

dzięki dziewczyny Gusia ,zjola ,Błonka
Błonka jakiego masz awatarka dopiero zauważyłam :-D

wyniki koło 14 jeszcze chwila :-D:-)ale nie robię sobie nadziei bo wiem,że będzie 0 więc szkoda nerwów i nastawienia ,piję kawkę ,mąż chory leży w drugim pokoju ,po obiadku będziemy oglądać filmy dvd wzięłam od mojego szefa bo on zajmuje się dystrybucją filmów dvd i cd więc mam wszystko pierwsza do obejrzenia :-D;-):tak:

mama znamy te doliny :) znajdz sciezke powrotna :) nowy cykl sie zaczal :)
zuzanko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

no dzis sobie awatarek zmienilam :) podobal mi sie :P

Mama a mi tez coś nie halo bo jak odświeżam bb to jest niby ok i odpisuje a później widzę ,że Ty pisałaś i zjola a ja tego nie widzę ,szlak...............
kurka z tymi naszymi cyklami zawsze się coś musi popier....... co za MASAKRA.............mnie to już dzisiaj nerw taki chwycił,że @ nie ma ,że w końcu pojechał bete zrobić ale czuje ,że to nic nie będzie z tego więc .....wywoływanko mnie pewnie czeka @

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry