reklama

Staraczki Weteranki...

evcia - badania powinnaś zrobić, a jak nie możesz się dodzwonić do endokrynologa, to umów się do ginekologa! W ciązy na pewno jeste, bo pregnyl to może się utrzymać najdłużej 10 dni! Gratuluję!

jeera - nareszcie jesteś! Brakowalo tu Ciebie!

Zaraz będę robiła kolację, dzisiaj chleb w jajku, lubicie???

reklama
Obiecuje poprawe, chociaz teraz znow zaczyna sie w pracy ruch wiec czasu bedzie coraz mniej a urlop dopiero za okolo 9 miesiecy :( Przeraza mnie 1 dzien wolnego w tygodniu...

Cześć dziewczynki. Witam niedzielnie.
Skoro przy temacie kolacji jesteśmy to u nas dziś kolacji brak, bo wróciliśmy z urodzin teściowej i jesteśmy napchani na maksa.
Evcia gratki ciąży. Rób jak najszybciej wyniki i nie czekaj na wizytę u endo. Wal do gina chociażby tak jak Wikula radzi. Aha i najważniejsze. Zwiększ natychmiast dawkę euthyroxu. o 25%. Dobrze Ci radzę. Ja zwiększyłam na drugi dzien po pozytywnym teście już. Przedawkowanie Ci nie grozi a nie możesz dopuścić do niedoboru hormonów.

Jerra no jesteś w końcu;))

Wikula ja lubię taki chlebek-smacznego;))
u mnie ciemny chleb z łososiem z koperkiem,pomidorek i sałatą + herbatka z cytryną :))

Carolaaa jak tam u Ciebie -nic nie piszesz o cyklu??bierzesz Clo??

Evcia gratki ciąży i zrób jak radzi Bree:)

Bree cześć kochana,ale Ci ładnie suwaczek mknie;)))))

pozdrawiam wszystkie babeczki:)

reklama
Jerra -nie kokietuj ;))

Carolaaa- no to odpoczywaj od hormonów-a potem do dzieła-wiesz,że ja &&&&&&&& zaciskam i przesyłam ciepłe myśli...może to nie wiele ,ale wspieram jak umiem!!

Wikula- tak-herbatka musi być ;))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry