Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
gusia pozostalosc z pecherzyka raczej nie... polip? nie wiem bo nie wiem jak wyglada... na torbiel tez to nie wyglada bo w srodku z prawej u gory widac malenka kropeczke... chyba
ej ale ciaza moze byc mozliwa.. przeciez okresy sie zdazaja w ciazy takie skape a ty takie miewasz wiec nie mozna niczego wylkuczyc.. zastanawia mnie grube endo... przy czym jeszcze wystepuje grube endometrium? ja przypone ze sporo po terminie miesiaczki tez mialam tylko maly pecherzyk w macicy...
błonka - tylko na moim usg tej kropki nie widać bo to jest o wiele mniejsze. boje sie że to może być jakas pozostłość z tamtego cyklu która sie nie rozwineła. Wiem mam schize..........
Ja tak miałam po owu,też się napaliłam jak szczerbaty na suchary jak zobaczyłam usg.
Endo ma się porządne na koniec cyklu.
Powtarzałaś test?Który masz dc?
Gusia - Błonka ma rację, na kropkę w środku jest za wcześnie. Co do Duphastonu, to nie wiem ale na zdrowy rozum zawiera progesteron, który podtrzymuje ciążę, więc @ będzie gdy go przerwiesz. Tak czy siak musisz czekać do wizyty