reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
ale się porobiło widzę ...

Gusia mi to wygląda na pęchol ciążowy...ale są też mięśniaki w macicy i inne cuda...ja takie coś widziałam 2 razy-w ciąży z dziećmi..
mam nadzieję,że to fasolla..........

Carolaaa mega &&& za Wasze małżeństwo-rozmowa,rozmowa i jeszcze raz SZCZERA rozmowa....

Wikula no mam nadzieję,że staranka będą milusie a Ty w tym czasie @ nie dostaniesz:))

byłam z synem u pediatry bo od soboty ma 40 stopni gorączki pod pachą...
podejrzewa mononukleozę -dała skierowanie na jutro na mocz i krew..
oprócz tego antybiotyk + osłonowe i heviran i tantum verde-100zł poszło,realizują recepty ,ale płacisz 100%!!

mama ja mam miesniaka i on na usg inaczej wychodzi.. bardziej wychodzi jak jasna plama, ale fakt sa inne rozne rzeczy ktore tez moja byc.. kochana jak jest juz pecherz ciazowy to i bhcg wyjdzie dodatnie, zrob i sie nie zastanawiaj bo tracisz nerwy swoje i nasze :P trzymam kciuki!!!! idz na bete bo sie niecierpliwie!!

ojoj brzmi groznie oby goraczka spadla.

Gusia ja przeżywam rozczarowanie od 2 lat...wiem czego sie boisz,ale lepiej zrobic i wiedzieć na czym stoisz niz brac leki-wydłużać sobie cykl,robic nadzieję a potem będziesz musiała kilka cykli przeczekac ,żeby wszystko wróciło do normy...

zrobisz jak uważasz..ja bym poszła w takiej sytuacji na 100% na bete.

gusiu, mama ma racje, idz na bete... wydluzasz sobie tylko wszystko.. a rozczarowanie bedzie wieksze pozniej , bo z kazdym dniem coraz bardziej sie nakrecasz... a tak wszystko bedzie jasne... bedziesz sie cieszyc albo szybko ci przejdzie i zaczniesz nowy cykl.. znam to uczucie wierz mi ze tak bedzie lepiej

gusia - popieram dziewczyny, idź na betę, wtedy będziesz wiadziała na czym stoisz...ale dokładnie wiem czego się obawiasz...

carola - ciężko mi cokolwiek doradzać, ale jestem pewna, że szczera, poważna rozmowa może pomóc... Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze!

mama - do mnie @ na pewno w tym cyklu przyjdzie, bo ja teraz antybiotyk brałam, na tą podłą bakterią i dopiero w tym tygodniu muszę iść na posiew kontrolny, ale coś nie mogę się z ginką skontaktować...

Kurka musze poodkurzać w domu, ale przełożę to na jutro, bo dzisiaj już mi się nie chce...

reklama
Wikula zaraz jestem u Ciebie ja lubie odkurzać :):)
no to w takim razie kontaktuj sie z ginką i do dzieła niedługo:)

a ja jak byłam z synem w przychodni to umwiłam sie na czwartek do gina-mamy jakąś nowa panią ginekolog to sie przejdę..a w czwartek bedzie 10 d.c. to akurat na usg:)) i cytologie zrobię od razu:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry