reklama

Staraczki Weteranki...

Witam się i ja o poranku :blink:

Wczoraj zliczyliśmy poradnię genetyczną :tak: Na wyniki mieliśmy czekać ok 3 tygodni, ale lekarka zleciła program rozszerzony i dopiero za 1,5 miesiąca mamy się dowiadywać czy są wyniki :dry: Także kolejne czekanie i przesunęłam termin na pobranie wymazów, bo wynik ważny jest tylko 3 miesiące wrrrrrrrrrrr
Dzisiaj jadę kupić sadzonki pomidorów i dalej walczę w ogrodzie :happy2:
Buziaki i miłego dnia

reklama
Witam porannie :)
Pewnie większość już po kawce.
mama trzymam &&&& za Twoje badania
rurka wpisz swoje wyniki jak już będziesz miała, może wspólnie coś wymyślimy :)
kahaka - strasznie długo musisz czekać na te wyniki, cierpliwości życzę, ja jestem strasznie niecierpliwa jak na coś czekam. ;)

ej ho! badania nasienia to podstawa! ty sie faszerujesz hormonami teraz a sie za rok okaze, ze z nim tez byl problem i faszerowanie na nic. Lekarz musi miec pelen obraz a w przypadku zaciążenia na pelen obraz skladaja sie wyniki kobiety i mezczyzny. W pojedynke sie dziecka nie spłodzi.

Wiem, wiem. Tylko, że ja hormony tarczycy ustawiam plus prolaktyna. Bez tego nic nie podziałamy :( Jak już będę miała ustawioną prawidłową dawkę leków i wyniki będę ok, to możemy wrócić do staranek. Póki co działamy ale bez większych nadziei.
19 maja mam wizytę u Endo więc zobaczymy jak tam mi idzie z tymi hormonami. Jak będzie ok to wtedy zbadamy armię i popróbujemy, ew stymulacja a jak armia będzie nie w formie to iui.

życzę kolorowych :* ogladam Szymona :) a potem na vod kolejny odcinek przepisu na zycie :) do juterka

Widzę, że miałyśmy wczoraj takie same plany na wieczór :) Ja niestety po Szymonie padłam i Przepisu już nie dałam rady. Ale bezbłędny jest ;)

Pozdrowienia dla wszystkich i miłego dnia

Mama pytałaś jak mój mąż zażywał Clo. Z tego co pamiętam, to jedną tabletkę dziennie. Najpierw miała jeszcze kurację antybiotykową, bo lekarz stwierdził, że ma niedoleczony stan zapalny jąder. Potem przepisał Clostylbegyt. Wszyscy się dziwili, że to przecież lek dla kobiet ale zadział i po dwóch cyklach byłam w ciąży. Niestety nie udało się donosić dzidziusia :( Ja robiłam mnóstwo badań i wszystkie wyniki mam nieprzyzwoicie dobre. Gin twierdzi, że możemy mieć coś namieszane w genach i za którymś razem może się udać odpowiednia kombinacja. Chcieliśmy robić badania kariotypu ale stwierdził, że jak coś wykryją, to i tak nie da się tego leczyć. Wahamy się jeszcze, bo mamy namiary na dobrego lekarza w Katowicach ale to znowu pieniądze :(

bree prl czy inne hormony to tylko kosmetyka u nas heheh Twoj musi zrobic nasienie, ja tez myslalam ze jestem winna i leczylam i stymulowalam i mierzylam a okazalo sie ze moj ma zdechle albo ledwo wlokace sie zolnierzyki i chocbym nie wiem jak zdrowa byla to mnie nie zaplodni tym.

TAKZE DZIEWCZYNY NAJPIERW ZANIM ZACZNIECIE SIE TRUC LEKAMI ZBADAJCIE NASIENIE SWOIM FACETOM!!!!! bo ja sie trulam jak glupia!!

mari, mama no, ja weekend zaczelam jupi!!!

zjola slyszalam ze faceci tez biora clo na nasienie, ale to zalezy co maja tam popsute, moj musi zrobic chromatyne najpierw i dopiero wtedy sie dowiem zcy w ogole to sie leczy u niego

Amalfi mój ma problemy z ruchliwością. Budowa niby ok, liczba ok tylko po 24-ech godzinach się nie ruszają. Clo pomogło ale i tak ciąża obumarła i co tu robić? Zajście w ciążę, to jedno a urodzenie dziecka to drugie. My jednak wciąż żyjemy nadzieję, ze w końcu się uda.

cześć, niedawno wstałam.... I właśnie piję kawkę...Do lekarza pójdę jutro bo dziś tylko pediatra przyjmuje... tzn dorosłych też przyjmuje, ale tylko w nagłych przypadkach, a mnie już dziś mniej boli...

A tak generalnie to mi dali ze zdj rozpoznanie co mi jest-tylko muszę iść do lekarza żeby zalecił jakieś ćwiczenia czy coś-nie wiem co się robi ;)

zjola my musimy dopiero zrobic morfologie ale poki co ruchliwosci prawie brak, ja nigdy w ciazy nie bylam wiec nie wiem, jestes nowa wiec Ci powiem ze ja to tylko ICSI chcialabym zrobic we wrzesniu. Poza tym uda Ci si na pewno, zobacz tutaj jak dziewczyny zachodza i rodza zdrowe dzieci, trzeba tylko troche poczekac, niektore z nas musza poczekac na cud

Witam się przy śniadanku :) Akurat ponadrabiam, zjem i jestem :D

Edit:
O i jaka cisza teraz :)

Zastanawiam się, czy któraś z was miała silne bóle głowy lub nudności/ wymioty na castagnusie?
U mnie drugie podejscie do niego i drugi raz taka sama sytuacja. Bóle głowy i tak mam nazbyt często bez niego, więc jeśli to przez niego to odstawiam..

Ostatnia edycja:

Zastanawiam się, czy któraś z was miała silne bóle głowy lub nudności/ wymioty na castagnusie?
U mnie drugie podejscie do niego i drugi raz taka sama sytuacja. Bóle głowy i tak mam nazbyt często bez niego, więc jeśli to przez niego to odstawiam..

Lilith ja już go biorę 4 miesiące (z zalecenia gina) i nie zauważyłam żadnych skutków ubocznych. Nigdy nie bolała mnie głowa. nudności miewam w drugiej połowie cyklu ale to raczej przez skok progesteronu bo przed Cast. też tak miałam. Ale oczywiście ewentualne skutki uboczne to kwestia indywidualna, także na Ciebie może działać inaczej - ja tylko piszę jak to jest u mnie.

Nie wiem jak uporczywe masz te dolegliwości ale może warto się kilka dni przemęczyć, może się organizm musi przyzwyczaić, przestawić.

reklama
Już kiedyś o to pytałam na wątku wyspowym, ale to jakiś dłuższy czas temu było.. wtedy żadna dziewczyna nie miała podobnych reakcji. Sama już nie wiem od czego to i czy odstawiać czy dziś brać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry