reklama

Staraczki Weteranki...

Hej, ja już po rpacy, pogoda cudna, więc chyba pójdę na balkon na pierwsze opalanie :-)
mama, cieszyć się! Chociaż wiele te badania nie wnoszą, bo nawet jak coś wyjdzie nie tak, to nic z tym nie zrobią. Jedynie jakąś informacje będziesz miała, czy tam może być przyczyna.
Betusia, mój mąż robił rozszerzone. Nie wiem co to MAR. Te badania dla siebie co wypisałaś, moim zdaniem wystarczą.
LILITH, a po jakim czasie od pierwszej tabletki Cast. masz te bóle głowy? Ja zaczęłam wczoraj brać, ale na razie nic sie nie dzieje.
Bree, cześć :-D

reklama
Beatka- witaj ,wstaw testa ocenimy:))najwazniejsze,ze @ nie ma !!

Kahaka- dzieki..jak długo trwa czekanie na wyniki ??
matko zielona jestem w tym temacie..

Betausia- a jakiego masz gina na nfz czy prywatnego??
ja dzis byłam na nfz i powiedział mi ,ze skierowania na hormony nie może mi dać bo on jako gin ma tylko badania dla ciężarnych a po takie skierowanie to musze do endokrynologa iśc;/;/
ale jak powiedziałam o tych poronieniach i tak dalej to dał mi skierowanie na genetyczne bo powiedział ,ze po 2 i więcej poronieniach się należa kobiecie...

Kahaka pogoda cudna to fakt; badania zrobimy, może będziemy mądrzejsi ;)

Mamuś ja mam opieke prywatną w luxmedzie więc jak mowie to z reguły dają a że ostatnie robila w zeszlym roku w sierpniu to mysle ze dadzą
ale na nfz tez muszę sie kolo siebie zapisac , żeby miec w razie czego, musze jeszcze wybrac pierwszego kontaktu i pielegnierke i polozna bo do tej pory korzystalam tylko z prywatnej opieki

no to musisz bidulko umowic sie do endo i poprosic o skierowanie

Becia wstawiaj zdjecie testu szybciutko, a lutki to raczej sie nie odstawia ale ja zielona jestem wiec pewno dziewczeta pomoga

Ostatnia edycja:
Mama ciesz się ciesz, badań nigdy za mało jeszcze jak się ma możliwość bezpłatnie!

Pok, ja mam właśnie bardzo podobnie przy krótkich cyklach, tyle że z jednodniową przerwą. Koło 5-6 dc cisza, nagle nic nie ma ani @ ani plamień a na następny dzień przez kolejne 3-4 zaś plamienia ;/ i nie koniecznie w formie brudzenia bo i czasem różowe czy i pomarańczowe.
Po przytulanku to i czasami w 11 dc mam.. może to przed owulacyjnę plamienie??

Betusia, dziękuję !!

A dawkę ktoś mi napiszę jaką wy macie? bo nie wiem czy się różni od waszych..

Beatko a robisz ciągle tymi paskowymi testami? Masz w UK ginekologa polskiego?

Kahaka, 3 dni brałam i na 3 dzień rozbolała i doszły mdłości [ albo od bólu one były ]. Za 1 razem identycznie.

Ciekawe ile poszło wypowiedzi nim na te zdążyłam napisać :D

mama, na wizytę w poradni genetycznej czeka się dłuuuugo - ze 2 m-ce albo i lepiej. A potem na wyniki też dłuuuugo-parę tygodni. Dlatego ja się na to nie zdecydowałam, bo wynik badań genetycznych niewiele wnosi, a czekania jest od cholery.

mama, na wizytę w poradni genetycznej czeka się dłuuuugo - ze 2 m-ce albo i lepiej. A potem na wyniki też dłuuuugo-parę tygodni. Dlatego ja się na to nie zdecydowałam, bo wynik badań genetycznych niewiele wnosi, a czekania jest od cholery.

Kahaka- świetnie:dry::dry::dry::dry::no:

Balbinka- TY robiłas genetyczne ??????

reklama
Kahaka 2 miesiące , matko kochana powinno sie krocej czekac bo to zabiera starajacym sie sporo czasa tak uwazam ale niestety realia realiami ;/

Lilith moj Castagnus mial dawke niech sprawdze bo jeszcze mam w mojej apteczce...45mg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry