reklama

Staraczki Weteranki...

Martusia-idz do lekarza i działaj:)powodzenia!!

MŁODAMAMUSIA- JA JUZ BRYKAM SPAC :))

zmykam kochane..ide pod prysznic i spać..po piwku szybko zasnę:)

jutro wlece tylko na chwilę rano bo po 9 jade na zakupy,potem do gina,po Domisia i jesli dostane to skierowanie to smigam do labo...

papaski-owocnej nocy działającym i końcówki @ tym które mają..

reklama
Mama - ja na diecie a Ty o piwku.... Dobrze, że poszłaś spać a nie pijesz drugie, bo też bym się skusiła i co by było, moja dieta poszłaby się ......

Martuśka - mam nadzieję, że lekarz wymyśli coś sensownego i kręgosłup przestanie boleć!

A ja musze jeszcze poczekać an mojego małża, bo nie odpuszczę mu dzisiaj!!

życzę kolorowych :* ogladam Szymona :) a potem na vod kolejny odcinek przepisu na zycie :) do juterka

co do kręgosłupa to nie zazdroszcze ja poł roku temu mialam operację kregosłupa.... bo juz było bardzo zle.... na szczescie teraz niebo a ziemia ale musze bardzo na siebie uwazac

Ale pojechalyscie ostro znow z 10 str musialam czytac, tzn tak przelecialam.
Witam nowe staraczki i stare staraczki ktore dopiero od dzis tu pisza, na tym watku.
Ja 2 dni wolnego i mam nadzieje ze jutro tez tak bedziecie pisac

miłych snów dla wszystkich:rofl:
Tobie też!!!

Ale pojechalyscie ostro znow z 10 str musialam czytac, tzn tak przelecialam.
Witam nowe staraczki i stare staraczki ktore dopiero od dzis tu pisza, na tym watku.
Ja 2 dni wolnego i mam nadzieje ze jutro tez tak bedziecie pisac

Fajnie jak można bna bieżąco wszystko czytać, bo nadrabianie zajmuje kupę czasu...
a jak już ktoś wypadnie z tematu...ech

wpadlam zerknac co slychac a tu taka produkcja, ze naruszylam moj odpoczynek od BB :) ale powstrzymalam sie po kilku stronach - wszystkiego nie dalam rady.

Witajcie :)
moje badania ok
małż nie moze się przekonac do badań :(
juz mi sie odechciewa

juz biegusiem malza badac! jesli twoje badania sa ok (nie doczytalam czy mialas robione tez hsg, wrogosc sluzu i inne dziwactwa) to moze z nim jest problem i moze da sie go latwo naprawic? moze wystarczy wam iui i bedzie po wszystkim?
co to za niedojrzaly chlop jakis? To zwykle badanie? nie ma co nad nim filozofowac :)

Poczku kochany tylko nie krzycz. :)

czemu mialam krzyczec? :)

Witaj Betusia
Też mieliśmy ten problem ;) mój M się śmiał, że się nie będzie mógł skupić przy oddawaniu materiału do badań :) na razie mu się upiekło, bo ja muszę wyregulować hormony ale każę mu brać witaminy i jak mówi, że zapomniał wziąć to go straszę badaniami. Na razie działa :))
A powiedz coś więcej o sobie. Robiłaś jakieś badania, cierpisz na jakąś chorobę? Podejrzewasz skąd może wynikać Wasz problem?
OOO! miało się edytować a się drugi post napisał ojj. :zawstydzona/y:

ej ho! badania nasienia to podstawa! ty sie faszerujesz hormonami teraz a sie za rok okaze, ze z nim tez byl problem i faszerowanie na nic. Lekarz musi miec pelen obraz a w przypadku zaciążenia na pelen obraz skladaja sie wyniki kobiety i mezczyzny. W pojedynke sie dziecka nie spłodzi.

Ja słyszałam, że musi być min. 3dni wstrzemięźliwości ale nie więcej niż 5, bo wynik może być zakłócony...
Mama - kurcze...przytulam Cię mocno!!

z tego co zauwazylam to zalezy od laboratorium.
u nas bylo min 3 dni a max 6.

u mnie @ trwa nawet do 7 dni czasem wypada taki jeden dzień słabszy i potem znowu się ciągnie ale i tak trzeba liczyć 6-7 dni
i to tak od początku mam więc raczej taki mój urok i do tego bardzo mocne krwawienia mam:zawstydzona/y: widzisz i jeszcze czasem bolesne a moja siostra bliźniaczka ma zupełnie inne jak to się czasem podzieli:baffled:
Betusia zrób tak jak mówi Lilith męża wyślij w swoją @!!!

7 dni to duzo? :)
ja mam 10-11... z tym, ze tak od 7 dnia to juz tylko plamienia, brudzenia...
masakra.
konczy mi sie @ (plamienia) i zaraz plodne dni. myslalam, ze w tym jest klopot ale gin nie widzi w tym niczego dziwnego ;/

buziaki lasczeki! do nastepnego!

pok serio tak plamisz??? Zaraz po @ hmm, zapytam mojej ginki co ona na to. Mnie w Polsce ginka powiedziala ze plamienia moga byc objawem nadzerki, badz chlamydii np, w drugiej polowie cyklu plamienia to prolaktyna lub progesteron

witajcie walczące kobietki:-D
wstałam po 7 ,dzieci gotowe do przedszkola jeszcze malują rysunki:-p
a ja wleciałam sie przywitac bo dzis zalatany dzień bede miała i dopiero popołudniu wlece na bb:sorry2:

Wikula- jak tam kochana..działanie było??;-):-):-)bo jakies grzmoty u mnie było słychac -to Wy??:-D:-D:-D:-D

Amalfi- miłych wolnych dni:tak:WITAMY WEEKENDOWO:-D

Pok-jak tam odpoczynek??

trzymajcie &&&& żebym dostała to skierowanie na hormony bo cos za łatwo mi wczoraj przyszło ,zeby je załatwic:baffled:

ściskam 4all i smacznej kawki zycze o poranku:tak:

reklama
koooope lat :-)

PAlma się wita :-pco tam, nie było mnie pare ładnych dni i terz już wogóle nie wiem o co chodzi ????????
JAkieś dobre nowiny są ???
mama - jakieś niusy, proszę o streszczenie zkilku dni :-)

witam nowe dziewczyny :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry