reklama

Staraczki Weteranki...

Nie wiem jak tam ceny w polandii ale 100 zl to chyba dużo ?? :D Powodzenia w szukaniu.

Ja uciekam, bo mój już prawie prawie się doturlał :D

Pewnie że dużo bo mam niewiele ponad najniższą krajową a to wielki sukces...
Dobre stroje kąpielowe kręcą się powyżej 100 złotych więc będzie cud jak się w tym zmieszczę.

reklama
niunia, coś źle link wstawiłaś
LILITH, wikula, ja odkąd mam dietę, jem kolację między 18 a 19, ech. A też bym cos pogryzła teraz, najlepiej jakieś ciacho.
LILITH, podziwiam Cię, ja bym się nigdy na Dukana nie zdecydowała.

My byliśmy na spacerku, bo pogoda jest cudna.

LILITH dopiero doczytałam. Tega badania nie robiliśmy, i jak tylko mój mąż wróci z Niemiec to zrobimy. Powiedzcie mi kochanie, to można zrobić w każdym laboratorium czy trzeba do specjalisty?

znalazłam!!!!!!!!
śliczności
Noemi_flower_s.jpg

ogólnie to nowy strój chciałam bardziej swobodny, bez sztywnych misek, majteczki bardziej spodenkowe i taki właśnie jest. Na plażę i na basen całkowicie swobodnie a ponieważ lekarz zalecił iść na basen i te inne kąpiele z tą nogą to i nowe wdzianko potrzebne bo ja mam strój tylko typowo plażowy i harce basenowe w nim są niewygodne.

hej, aleście się rozpisały! Nie dam rady nadrobić....
ja cały dzień praktycznie na zakupach spędziłam.... Słuchajcie, postanowiłam w nowym cyklu zbadać hormony [teraz już chyba za późno] Czy któraś może mi powiedzieć co zbadać? A wtedy już kiedy co się bada to mogę poszukać...

reklama
witam po dlugim spacerku, teraz to mnie glod dopadł że hej ;) a to juz taka pozna pora chyba zrobie sobie mus owocowy dla zapchania :) chcialam zjesc popcorn bo mam smaka ale nie ma wiec pojda w ruch owocki :)

wikulaa pyszny polecam :) i zdrowy
LILITH ja jakoś nie moge sie zebrac ksiazki mam wszystkie :) a diety nie zaczelam; no mnie te smaki gubia wlasnie :) ale mysle ze jak zajde i bede miec smaki na pomarancze to bedzie znak bo moja mam i babcia tak mialy moze ja tez tak bede miec :)

niunia27 kostiumy fajne, ja na basen to chodze w jednoczesciowym bo tak mi najwygodniej :)

Martusia85 ja nie pomogę ale dziewczeta powinny wiedziec; cos sie robi w 3 dc chyba tshi cos tam jeszcze ale nie pamietam

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry