reklama

Staraczki Weteranki...

Mamuś no nie da się wytrzymać dlugo :)

LILITH: No wlasnie jeszcze mnie ta wrogość tez nurtuje jak pojedziemy do kliniki to podpytam moze tez zrobimy takie badanie? i monitoring tez by się przydał wiedzialabym czy owulka jest i czy peka pecherzyk
a powiedzcie mi jaka powinna byc prolaktynabo ja mam zawsze w gornej granicy czyli ok 20 zalezy jakie sa normy jak norma do 24 to np mialam 24,2 i kiedy ja najlepiej robic?

reklama
eh Mama :-(

Wikulaa nie mam pojęcia, ale powoli mam dość, staram się nie poddawać, ale to nie takie proste, jak co miesiąc widze I krechę, zamiast II :-(

Betusia, podobno prolaktyna im niższa tym lepiej. Może gin Ci coś przepisze na zmniejszenie? Alba Castagnusa sobie pobierz, on nieznacznie obniża PRL.

rruurrkkaa ja tez przyznam szczerze widok I krechy mnie dobija , jak robie test owulacyjny to marzę aby takie dwie krechy byly na ciazowym....
nie jest proste i juz nawet nie wiadomo co powiedziec i jak sie zachowac bo rece opadaja

kahaka no bralam w zeszlym roku przez 1 cykl ale zle sie czulam, jak pojde do gina to poprosze jescze raz o badania zobaczymy co teraz bedzie ja ogolnie nerwusek jestm i moze to tez ma wplyw na prolaktyne... ale ostatnio sie staram wyciszac

Ostatnia edycja:
Betusia dlatego ciesze się, że jest ten wątek. Cieszę się, jak dziewczyny na staraczkach zachodzą w ciążę, ale boli, że prawie wszystkie już są, a ja jak co miesiąc nie, i nie umiem się czasem odnaleźć w rozmowach o wyprawkach, wózkach, pakowaniu torby do szpitala...:-(

już jestem
weszłam do domu jakieś 30 min temu. na słoneczku było cudnie. i dak nie mogę chodzic i przemęczac nogi więc wygrzewam się na słoneczku, szyję, szydełkuję, jem oglądam tv, internet. to wszystko co muszę robic, reszte cięższych prac ograniczam jak tylko mogę.

Lilith- wpisałam monitor płodnośc i persona i cena to 520 zł z 8 testami!!!!!!

masakra jakaś !
nie wiem juz czego się chwycić!

patrzyłam kiedyś za czymś takim, rzeczywiście, nie ma nic taniego, byliśmy kiedyś z mężem też na spotkaniu o naprotechnologi a ponieważ mam problemy z tarczycą oparłam się na chwilę obecną na zeszytach które zamówiłam na stronie Strona główna
mam po prostu tylko nadzieję, że coś na podstawie kompleksowych obserwacji wyjdzie, już drugi cykl przejrzałam i stwierdzam, ze każdy mój cykl mam inny...

Betusia - ja mężowi sama załatwiłam skierowanie na badania od swojego ginekologa, kupiłam mu pojemniczek i przypilnowałam by poszedł na oddanie nasienia do badania, było to dla niego chyba żenujące ale w końcu to zrobił.
My po ślubie już prawie 6 lat a razem 8 stuknęło w 4 maja więc to już zbyt długo bez dzieci.

rruurrkkaa no ja mam to samo cieszę się że innym się udało ale jak u mnie nie wychodzi to zalamka i bardziej serducho boli nie mam juz 20-tu lat z moim marzy nam sie 2 a moze i trojeczka ale najpier choc jednego babelka chcielibysmy miec :)))) latka leca i zaluje ze wczesniej np jak mialam 22 lata to nie myslalam to dobry czas czlowiek bardziej taki beztroski ale nie bo studia praca dom slub i takie tam.... ale wierzmy ze nam się uda :))))))))
niunia27 ja tez tak uczynie z moim tak jest ze trzeba go czasami za raczke jak male dziecko poprowadzic ;)
my jestesmy razem 8 lat i czasamu zanim zaczelismy sie starac zdarzalo nam sie zaszalec i nic sie nie dzialo
ja jestem na 28 dni od ponad roku , te obserwacje sa bardzo dobre ale ja nie robie tak jak powinnam bo zapominam o tempce alebi nie mierze o tej samej godzinie, sluz sprawdzam ale nie potrafie szyjnki badac..... ale jak dojdzie sie do wprawy to juz jest ok ja mam malo cierpliwosci ;)

wlasnie zrobilam orzezwiajacy sok:
lód, cukier, peczek pietruszki, 1 cytryna, 0,5l wody mineralnej i wszystko zmiksowane
pychotka :))))))))

Ostatnia edycja:
Rurka a Ty o tej wrogości doczytałaś ? Bo tak szybko przeleciało a poszłam tylko mięso do pieca wrzucić :D

Betusia, smacznego!!
Ja od dziś proteiny więc odpadają takie pyszności :)

reklama
uwielbiam lemoniady orzeźwiające:-) szczególnie jak jest ciepło. Ja robię zawsze na sprawdzonej wodzie mineralnej gazowanej
A ja właśnie zajadam się gotowanymi jajkami, ale to są jajka od dobrych cholesterowo kurek i ekologiczne, mniam, dziwnie go dodaje do nich ćwikła ale @ to i smaki dziwne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry