rruurrkkaa
Mama Misiatków
kahaka robiłam, i jedno i 2 w normie :-( ja już nie wiem co się dzieje...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
za długo bez nas nie da sie wytrzymac 

o matko kochana!!
no takie jestesmy rozne z tymi okresamiu mnie @ trwa nawet do 7 dni czasem wypada taki jeden dzień słabszy i potem znowu się ciągnie ale i tak trzeba liczyć 6-7 dni
i to tak od początku mam więc raczej taki mój urok i do tego bardzo mocne krwawienia mamwidzisz i jeszcze czasem bolesne a moja siostra bliźniaczka ma zupełnie inne jak to się czasem podzieli
Betusia zrób tak jak mówi Lilith męża wyślij w swoją @!!!
a sprawdzałaś czy ciąża w razie czego jak moglaby byc to się utrzymuje?Odebrałam wyniki. Wszystkie hormony super, tylko tsh lekko obniżone. Więc pytam: GDZIE MOJA CIĄŻA ???![]()
skoro u mnie wszystko gra i u Ł. wszystko gra, to co się dzieje? W żadne blokady psychiczne nie wierzę, kiedyś nie myślałam o ciąży, nie liczyłam dni płodnych, żyłam sobie w nieświadomości i też nie zaszłam![]()
![]()
no moj tez bedzie w INVIMEDZIE robil my mamy opieke w luxmedzie a tam sa jakis znizki bo luxmed z invimedem wspolpracujeUff, skończyłam z tymi fugami!
mama, dzisiejsze badania miałam na NFZ-na szczęście, bo inaczej pewnie z 600 zł bym zapłaciła albo więcej.
LILITH, ja też mam długie @ - 6-7 dni.
Betusia, mój mąż robił badanie w Invimedzie i tam mówią, że wstrzemięźliwość 3-5 dni. U nas były 4.
rurka, jak masz TSH obniżone, to warto sobie zbadać też fT3 i fT4.
psychika wazna rzecz ja w listopadzie mialam operacje kregoslupa ale myslalam pozytywnie i pozytywnie aby wszystko sie zagoilo i juz nie bolalo i dziala pozytywne myslenie to bardzo wazna rzecz tylko wiem ze czasami jest ciezkoJa tam wierze w psychikę.. w 2 ciąże zaszłam na luzie dopiero.. a jak liczyłam, mierzyłam sprawdzałam to nic. Ale teraz to już chyba innej opcji nie maChociaż myślałam o tym hmm jak to się zwało? siła podświadomości?? Jeśli będziemy sobie mówić, że zajdziemy w ciąże ale nie w czasie przyszłym ale że teraz, zaczniemy wyobrażać sobie ciągle jak widzimy piękny II kreskowy test, to po poewnym czasię może się uda.. niby to działa i to nie tylko w tych sprawach.. może więc warto spróbować skoro i na różne witaminy i drogie sprzęty się decydujemy ??
Moja @ ostatnio jest dziwna.. bóle miałam dokładnie na godzinę przed @ takie silne, później przyłaziła i było ok. Ostatnio męczy mnie to znacznie dłużej.. do tego mam ją przerywaną. Trwa jakieś 4 dni, przerwa i w 6 do jakiegoś 9 dc zaś tyle, że słabsza. Dodam, że mam z reguły cykle 26 dniowe, więc to dość męczące..
no ja tez juz tak mowie i tez wierze ze wreszcie te kreski zobacze nie tylko na tescie owulacyjnymLILITH, niezły patent :-) to ja tak sobie będę mówić! Na koniec maja zobaczę 2 kreski,o!