reklama

Staraczki Weteranki...

Ja bym zjadła jajca w sosie chrzanowym z bitkami z kurczaka i ziemniakiem :D Też na @ mam smaki.. a najgorzej to na jakiś tydzień przed nią. Od razu czuję jak mi się załącza odkurzacz, dosłownie wszystko bym pochłonęła :D

reklama
Lilith a Ty na Dukanie?
Moj Nick to LadyCicik, już Cię zaprosilam :)
oj ja ostatnio z gor przywiozlam od mojej sasiadki goralki 20 jaj prawdziwych sa przepyszne na sama mysl cieknie mi slinka moze dzis zjem na miekko albo moze juz jutro :)

ja przed @ nie wychodze z lodówki ;) w zeszlym cyklu przed @ jadłam wrecz sloikami ostre papryczki i przegryzalam chalke z maslem i z powidłami :)

zmykam na spacer z M i naszym psim dzieckiem ;) taka piekna pogoda
bede pozniej ;D

Ostatnia edycja:
Tak, na Dukanie podejście ente i końcowe :D

Z @ jest ten problem, że jak się ma taki apetyt i taką ochotę na mieszaninę smaków to nic dziwnego, że można się wcześniej zastanawiać czy to jednak nie fasolek :)

Co do smacznych jajuszków, to domyślam się.. my tu chodzimy na taki chiński market, gdzie można kupić takie fajowe jajka, od razu po żóltkach poznać, że są zdrowsze i smaczniejsze będą :)

A my tu o jedzeniu a ja głodna :D Czekam na mojego, niedługo powinien być.. no i mięsko pachnie, 3 kg fileta się w rękawie dusi.. ale jeszcze niedługo :)

Temat jedzenia to i ja powiem, że głodna jestem, ale kolacę to ja jem tak między 20 a 21, więc jeszcze czas, wypiję szklankę wody to mi przejdzie, hehehe

Ja jajka mam od rodziny więc nie mam z tym problemu.
Przed @ najchętniej jadam czekoladę z nadzieniem alkoholowym, ale, że w tym cyklu jak popatrzec na wykresa to chyba jajco nie pękało więc i tego smaka nie było ale za to zajadałam się chipsami o smaku kurczaka z przyprawami:-p też uwielbiam a do tego suchy prażony ryż.
Znalazłam dla siebie kostium kąpielowy ale drogi więc muszę dalej poszperac, może zejdę do stówki

Nie wiem jak tam ceny w polandii ale 100 zl to chyba dużo ?? :D Powodzenia w szukaniu.

Ja uciekam, bo mój już prawie prawie się doturlał :D

To u mnie kolacja koło 22, teraz na obiad czekam.. dziś opóźnienia.. :(
A woda faktycznie, na chwilkę fajnie zapycha.
Gdyby ni enapoje to bym jadła dwa razy więcej!
Na mnie też dobrze działa cherbata:))

Ja jajka mam od rodziny więc nie mam z tym problemu.
Przed @ najchętniej jadam czekoladę z nadzieniem alkoholowym, ale, że w tym cyklu jak popatrzec na wykresa to chyba jajco nie pękało więc i tego smaka nie było ale za to zajadałam się chipsami o smaku kurczaka z przyprawami:-p też uwielbiam a do tego suchy prażony ryż.
Znalazłam dla siebie kostium kąpielowy ale drogi więc muszę dalej poszperac, może zejdę do stówki
Ceny strojów czasami są koszmarne, tak jak i bielizny, a przecież to tylko kawałek materiału...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry