reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Bree,Wikula- dzięki za przytulenie..od razu lepiej..

Betusia- witaj w naszym gronie:)
rozkładaj kocyk i rozgośc się:)

co do badań męża to wstrzemięzliwośc jest 2do 3 dni tam musi wpisac w rubryczke ile dni było bez sexu..
mój nie miał oporób przed badaniem ,choc obawiał sie czy da rade w "takim"miejscu i czy na You Toubie nie bedzie :))) smiał sie ,ze bedzie sie do kamery uśmiechał:))
ale dał radę.

Balbinka- zbliża sie 17..jestem myslami z Tobą..na pewno wizyta bedzie si!!!

Bree- o acardzie juz Kahaka napisała:tak:
Kahaka- a dzisiejsze badania też prywatnie robiłaś czy miałas skierowanie??

Cena jest nieziemska ....

dziękuję za przyjęcie :) pewno, że będę pisać bo powiem szczerze , że to forum mi bardzo odpowiada :))))))

a u mnie piekne 25 stopni, cieplutko i slonecznie wlasnie wrocilam ze spaceru z moim psim dzieckiem ;)

ide do zielarskiego kupic ziola nr 3 ojca Sroki :) a noż widelec :))))))
witaj Betusia i po tej stronie
miło widzieć "stare" twarze tylko właściwie szkoda że spotykamy się tutaj a np. na radośniejszym wątku związanym z bąbelkami i tam takie no ale cóż nie wybieramy tego:-(
jestem trochę malancholijnie nastawiona bo jeszcze @ trwa ach by już mogła sobie pójść

Lopop pociesz się, że sama z nią nie jesteś.. ja mam jeszcze taką długaśną na tak krótkie cykle :( ostatnio nawet mnie zastanawia czy to takie normalne, szczególnie jak czytam, że u was to po jakies 3 dni trwa tylko ;/

Co do badań, najlepiej jakby Twój poszedł w dniach kiedy Ty masz @ :D Nic nie tracisz :)

Lopop pociesz się, że sama z nią nie jesteś.. ja mam jeszcze taką długaśną na tak krótkie cykle :( ostatnio nawet mnie zastanawia czy to takie normalne, szczególnie jak czytam, że u was to po jakies 3 dni trwa tylko ;/

Co do badań, najlepiej jakby Twój poszedł w dniach kiedy Ty masz @ :D Nic nie tracisz :)
u mnie @ trwa nawet do 7 dni czasem wypada taki jeden dzień słabszy i potem znowu się ciągnie ale i tak trzeba liczyć 6-7 dni
i to tak od początku mam więc raczej taki mój urok i do tego bardzo mocne krwawienia mam:zawstydzona/y: widzisz i jeszcze czasem bolesne a moja siostra bliźniaczka ma zupełnie inne jak to się czasem podzieli:baffled:
Betusia zrób tak jak mówi Lilith męża wyślij w swoją @!!!

zwolnilam kompa malzowi i wzielam laptopa bo nie wytrzymalam do wieczorka :)

Betusia - dobrze, że z Twojej strony wszystko jest ok! Czasami jest tak, że wszystko dobrze, a i tak nie wychodzi... jakaś blokada czy coś...sama nie wiem czy w to wierzyć, ale...
no właśnie też się zastanawiam może to rzeczywiście jakiś blok z mojej strony bo za bardzo chcę ...
sama już nie wiem
Ja słyszałam, że musi być min. 3dni wstrzemięźliwości ale nie więcej niż 5, bo wynik może być zakłócony...

Mama - kurcze...przytulam Cię mocno!!
zadzwonie jutro do kliniki i się dowiem co i jak
Bree,Wikula- dzięki za przytulenie..od razu lepiej..

Betusia- witaj w naszym gronie:)
rozkładaj kocyk i rozgośc się:)

co do badań męża to wstrzemięzliwośc jest 2do 3 dni tam musi wpisac w rubryczke ile dni było bez sexu..
mój nie miał oporób przed badaniem ,choc obawiał sie czy da rade w "takim"miejscu i czy na You Toubie nie bedzie :))) smiał sie ,ze bedzie sie do kamery uśmiechał:))
ale dał radę.
QUOTE]
no moj tez się obawia :) ale moze zbyt mało naciskalam ale juz powiedzial ze zrobi , powiedzialam mu , że tak nie moze być albo chce małego Stasia albo nie ;)
Mamauś tulam Cię tak trzymalam kciuki
ale jak to mówię maj jest nasz :)
ja myslalam ze w tym cyklu się uda nawet zaczelam testy owulacyjne robic i nic podglad mialam w 12dc i pecherzyk mial 10mm lekarz powiedzial ze maly ale zwazywszy na moje ceykle 30 dniowe a czasem 32 dniowe to moze urosnie ale chyba nie urosł
dzis mam 3 dc i zaczynam ppic z malzem ziola nr 3 o. Sroki i od dzis bedzie M jadl Salfazin zobaczymy jak do sierpnia ise nie uda to dalej bede dzialac moze iui

witaj Betusia i po tej stronie
miło widzieć "stare" twarze tylko właściwie szkoda że spotykamy się tutaj a np. na radośniejszym wątku związanym z bąbelkami i tam takie no ale cóż nie wybieramy tego:-(
jestem trochę malancholijnie nastawiona bo jeszcze @ trwa ach by już mogła sobie pójść
Lopciu kochana witaj słoneczko :****** kope czasu no wlasnie powinnysmy się wszystkie spotkać na watku dla mamus z brzuszkami ale tak to widzisz jest maj jest nasz :))))))))))))))

moje @ trwa ok 6-7 dni z czego pierwsze 4 sa z reguly najgorsze ten cykl nawet jest spokojna ale ostatni to byla masakra nawet znalazlam cos takiego jak kubki mentruacyjne hehe jak zamawialam testy owu i ciazowe na allegro powiem Wam ze niezly patent ale jakos balabym się ze cos wycieknie ;)

no ale teraz mial dluzej wsztrzemiezliwosc wiec musialabym zadzialac ;) w tym tygodniu ale nie wiem czy na piatek damr ade go umowic bo pewno jeszcze musi byc wizyta u lekarza
ale w terminie @ to bardzo dobry termin bo potem moglibysmy przeoczyc owulke

Ostatnia edycja:
Odebrałam wyniki. Wszystkie hormony super, tylko tsh lekko obniżone. Więc pytam: GDZIE MOJA CIĄŻA ???
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
skoro u mnie wszystko gra i u Ł. wszystko gra, to co się dzieje? W żadne blokady psychiczne nie wierzę, kiedyś nie myślałam o ciąży, nie liczyłam dni płodnych, żyłam sobie w nieświadomości i też nie zaszłam
realmad2.gif

reklama
Uff, skończyłam z tymi fugami!

mama
, dzisiejsze badania miałam na NFZ-na szczęście, bo inaczej pewnie z 600 zł bym zapłaciła albo więcej.
LILITH,
ja też mam długie @ - 6-7 dni.
Betusia, mój mąż robił badanie w Invimedzie i tam mówią, że wstrzemięźliwość 3-5 dni. U nas były 4.
rurka, jak masz TSH obniżone, to warto sobie zbadać też fT3 i fT4.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry