reklama

Staraczki Weteranki...

Niunia- aleee sie u Ciebie działo-faktycznie...a błedami sie nie przejmuj..jak sie szybko pisze to sie zdarza..:)

Lilith- na właśnie tez myslałam o personie...masz jakiegoś linka?? pamietam ,ze przy Zuzi chciałam to kupić,ale zanim sie zabrałam to sie udało-po hormonach...
6 lat temu kosztowało 200zl a teraz ??

ZJOLA- a jak sie bierze Clo u mężczyzn??ile dni i jakie dawkowanie lekarz zalecił??

mój mąż robiła badanie armii i okazało sie ze ruchliwośc troche zaburzona-brał witaminy i w listopadzie zaszłam,ale w grudniu:(

reklama
Niunia współczuję tych wypadków.. bardzo nieciekawa sprawa a co do tej nogi to faktycznie, nie lekceważ tego bo nigdy nic nie wiadomo.

Mama, nie mam linku, zaraz CI poszukam.
Ja personę kupowałam dawnoo ze 3 lata temu i to za groszę jakieś tu w UK, chyba z 20-40f dałam wtedy. Gorzej z testami, bo są dość drogie, choć do przeżycia i to tylko na początek, jak częsciej bada by zapamiętać hormonki.
Testowałam ją razem z 28 dni. Sprawdziła się idealnie.

Co do mojego, to jak chyba większość dziewczyn już wie, badania miał robione dawno, ponad dwa lata temu a w zasadzie prawie 3 lata już będzie. I wyniki tragiczne pierwsze, większość plemników martwych lub uszkodzonych. Za to po witaminkach dużo ale to dużo lepsze :) Teraz nie wiemy.. zbieramy się chyba od roku na załatwienie spraw z kliniką i chyba ciągle wierzymy, że obejdzie się bez tego :D:D Drugą sprawą jest to, że mąż ma taka pracę, że ciężko mu o wolne by do takiej kliniki się zgłosić :(

Taaaa,
wizyta u chirurga 16.05. na razie muszę skołować lepsze kule bo ma tylko jedną pożyczoną i to jakaś stara. jutro podjedziemy z M na rehabilitację może mają wypożyczalnię to zobaczę za nowoczesnym sprzętem.
Na razie zmykam do łazieneczki, Białe pranie czeka a później na dworek na krzesełko pogrzać kości. jest już po 15stej to żadne uczulenie mnie nie weźmie;-)

Lilith- ja mam to samo-poszłabym do kliniki ,ale Tom tak pracuje ,ze nie ma bata ,zeby sie zwalniał w ciągu dni a w weekendy nie działają;/

ja ta @ dostałam po 26 dniach czyli skoro owu była 13,14 dni wczesniej to nie wiem o co chodzi skoro działalismy 3 dni przed owu,dzień przed owu ,w owu i dzień po....
albo endo takie cienkie i sie nie zagniezdziło albo nie wiem co..................

szlag i tyle!!!

Lilith- wpisałam monitor płodnośc i persona i cena to 520 zł z 8 testami!!!!!!

masakra jakaś !
nie wiem juz czego się chwycić!

reklama
Lilith- mogłaby byc używana-trzeba by przetrzepac allegro:)

nie!!!! no cena tego co wstawiłas to jakis kosmos!!!!!!!!!
ludzie nie maja sumienia ,zeby taka cene za produkt ustalać -matko i córko!!

ja smigam po Zuzę:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry