reklama

Staraczki Weteranki...

witam się po pracy:)

Wikula poczekamy na fotkę ,poczekamy:)

Carola zdrówka !

Kinga &&&.

Koralikowa powodzenia w walce z kilosami!

Lopop ja również &&& zaciskam za ten cykl..

Zjola witaj zabiegana-będę tęsknić ;))

Agnieszka ,Błonka,Bree,Kahaka i reszta gangu Olsena -powitac ;))

reklama
Cześć Weteranki.
Carola przypominasz na tym zdjęciu moją przyjaciółkę ;-)
Wika widzę ze nowy cykl zaczęłaś. Wiem, ze będziesz robić irygacje. A możesz juz w ty miesiącu męża dopuścić, czy jeszcze nie?
Koralikowa bidulku może poczekaj z tą dietą aż się wyleczysz. Osłabisz dodatkowo organizm dietą i jeszcze się jakichś powikłań nabawisz.
Kinga dołączam moje &&&& i trochę fluidków na zachętę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mama, Lopop, Zjola, witajcie, chcecie też fluidki?
No to macie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Błonka jak się czujesz? Mnie dziś znów cycki zaczęły boleć. Może rosną ;-)

Kahaka strasznie Ci zazdroszczę, że już jesteś na finiszu. Całuski dla Agatki.

mama :)
bree :) mnie tez bola.. i robia sie takie... fioletowo brazowe? tzn same czubeczki i sa tkliwe a sutki wicznie stercza.....:zawstydzona/y: jak chodze w samej koszulce to az sie emek patrzy :p biedny a my nie mozemy :P trudno jak ja nie moge to on tez a co :P
brzuch mi rosnie, skóra sie taka delikatna zrobila i mila w dotyku...
a Tobie jak sie chodzi z ciaza?
ja nie wiem czy sie juz do tego przyzwyczailam.. nie moge sie rozstac z weterankami ale chyba najwyzszy czas by zrobic kolejnym miejsce

Carola dzięki,Tom mi fotke wstawił:)) ......cos mi się porobiło i wszystko bedzie w 1 zdaniu....Błonka czyli z (.) (.) wszystko si też tak miałam w ciąży...Bree dzieki za ~~~~~~~~~~~~ nałapałam...Carolaaa tak u mnie ostatnia prosta z cyklem..jeszcze tydzień i...wóz albo przewóz...

Bree, ja sama sobie zazdroszczę haha. Zleci i Tobie. Mi się wprawdzie wlecze, ale to przez to, że leżę.
Błonka, mi cycochy wcale nie urosły, no może o 1 rozmiar...ech, szkoda.

Dziewczyny, mam 99 cm w pasie......:szok:

mama do 4go to nie taki tydzień!! ;-) &&&&& jak mi jutro nic nie wyjdzie to ja też w sobote poprawkę strzelę o ile tempka nie spadnie. :tak:

miłego wieczorku dziewczyny
ja zmykam już z bb
Do jutra!
mam wolne :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry