reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Wikula współczuję..ja robie wtedy parówki z amolu-pomaga..

Błonka papa;)

Kinga sikaj jutro i daj znac ..

Agnieszka no tak bo u Was abstynencja...kiedy mąż idzie?jutro??

czesc weteranki :) wpadłam na chwilkę zobaczyc co słychać u Was i lecę za chwilkę do dentysty ( a tak mi się nie chce ) u nas wszystko dobrze, muli od rana do wieczora :) nie jest to przyjemne, ale ja przynajmniej się nie denerwuję, że z dzidosławem coś nie tak. Kolejna wizyta wypada na przyszłą środę :) wtedy zaczniemy 11 tydzień :) czas na szczcęście leci mi szybko ;)

Przy okazji posyłam troszkę fluidków , co by Was zaczorawały ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :)

Bree nałapałamm
nagapalma łapałam czerwone i niebieskie może będą bliźniaki
dziewczyny patrząc na te wasze suwaczki to ten czas tak pędzi na przód jak szalony

Czesc staraczki :) Jakie u Was mrozy??autka odpalają??:-)

Tydzien temu pisałam ,że robiłam badania prolaktyny i TSH,Prolaktyna była 38(norma do 25), TSH 3,30(norma do 4,90).
Teraz powtórzyłam badania, zrobiłam prolaktynę z obciażeniem i uwaga
-Pierwszy wynik : 18,54 ng/ml (całkiem znosny)
- Po obciązeniu : 338 ng/ml

Więc chyba mogę tutaj stwierdzic z całą pewnoscią hiperprolaktymię czynnosciową.
Za to TSH teraz wyszło 4,20
FT3 - 2,98 pg/ml ( norma 2,60-4,40)
FT4 - 1,42 ng/dl ( norma 1,00 - 1,60)
Jak myslicie czy z moja tarczyca jest cos nie tak??Skąd ten wzrost TSH ??
Dzisiaj ide do ginki zobaczymy co ona powie.Trzymajcie kciuki.

reklama
malami, TSH masz zdecydowanie za wysokie. FT3 i FT4 też nie bardzo...Obliczyłam Ci i wyszło tak
FT4 70.00% [ wynik 1.42, norma (1 - 1.6)]

FT3 21.11% [ wynik 2.98, norma (2.6 - 4.4)]

Tymczasem wynik procentowy dla ft3 i ft4 powinien być zbliżony i najlepiej jakby wynosił ok 50%. Powinnaś iść do endokrynologa moim zdaniem.

Kinga, serio 1 krecha? :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry