reklama

Staraczki Weteranki...

Lopop ja już nie chcę żeby się udało. Skoro nie udało się gdy chciałam to teraz nie chcę.
Zabieram zabawki i idę do domu:))))

reklama
BADANIE NASIENIA ZAKRES PODSTAWOWY
-abstynencja płciowa 5 dni( dni 2- 7 dni)
-abstynencja alkoholowa 7 dni dni > 2 dni
-upłynnienie dostarczono min. do 60
min.
-konsystencja płyn - płyn
-ciagliwosc [lepkosc] < 1 cm.( cm 0 1 cm).
-objetosc 1.9 ml ml( 1,5 ml- 5,0 ml)
-pH 7.6( 7,2- 8,0) ~
-ilosc plemników w 1 ml 42.0 mln/ml( mln/ml 15,0- 120,0)
- plemniki prawidłowe 17% %( od 4%)
- plemniki patologiczne 83% %( do 96%)
-ruch postepowy 59% %( od 32%)
>> w tym szybki postepowy 36% %
ruch oscylujacy 4% %( 0- do 10%)
-aglutynacja do 10% %( 0 -10%)
-agregacja do 10% %( 0- 10%)
komórki okragłe < 5 mln/ml do( mln/ml 5)
mln/ml
>> w tym leukocyty <0.1 mln/ml( mln/ml 0,0- 1,0)

to sa one poradzcie cos

Ostatnia edycja:
Wikula dzięki...ale ja juz teraz boje sie ja zrobilam badania wsystkie tylko mam usg 15 i sie boje ze cos nie tak i sie zastanawiam co jest powodem nie zajscia?? moj pojdzie z tymi badaniami do lekarza pewnie kaze mu rzucic palenie i brac witaminy chyba kupie te co mi polecalyscie .....

Agnieszka - mój to rzuci palnie tak jak ja, wtedy kiedy zajde w ciążę.
A wynikami się nie martw, u mnie w prawie wszsytko jest dobrze, w sumie nie ma przeciwwskazań do zajścia w ciążę, a juz trzy lata się staramy i nic...chociaż ostatnio się okazało że ma wrogi śluz (zabijam plemniki), no i ta bakteria, więc myślę, że jak się pozbędę bakterii, to podem zrobimy IUI i będzie git:)

reklama
Agnieszka wyniki tak jak piszą babeczki nie sa złe..żaden facen nie ma idealnych ,więc głowa do góry..
jesli bedziesz chciała zakupić M witaminy to polecam Macę,l karnitynę!!!,koenzym Q 10,wit C...
mój to bierze i jeszcze inne wit.
na męśka płodność sa super..tyle,że bierze od 1,5 m-ca więc wiadomo,że troche trzeba poczekac na efekty-około 100dni potrzeba na "wytworzenie" nowego zapasu spermy więc w tym czasie witaminy działają i nowa "patria" bedzie juz silniejsza:))))

Kahaka cześć ,jak tam -poprane wszystko??:)

Wikula no to szybko wracaj ..
a Zuza chyba git-jak wczoraj zasnęła o 17 oo to spała dzis do prawie 8!! sen najlepsze lekarstwo..

Lopop- dzięki za &&& ja za Ciebie tez .

Zjola tesknię ...

Palemka ~~~~~~~~~~ pilnie potrzebne :):)

Błonka,Bree jak tam u Was mamuśki??

Carolaaa mimo wszystko jestem z Tobą!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry