• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Lopop ja już nie chcę żeby się udało. Skoro nie udało się gdy chciałam to teraz nie chcę.
Zabieram zabawki i idę do domu:))))

reklama
BADANIE NASIENIA ZAKRES PODSTAWOWY
-abstynencja płciowa 5 dni( dni 2- 7 dni)
-abstynencja alkoholowa 7 dni dni > 2 dni
-upłynnienie dostarczono min. do 60
min.
-konsystencja płyn - płyn
-ciagliwosc [lepkosc] < 1 cm.( cm 0 1 cm).
-objetosc 1.9 ml ml( 1,5 ml- 5,0 ml)
-pH 7.6( 7,2- 8,0) ~
-ilosc plemników w 1 ml 42.0 mln/ml( mln/ml 15,0- 120,0)
- plemniki prawidłowe 17% %( od 4%)
- plemniki patologiczne 83% %( do 96%)
-ruch postepowy 59% %( od 32%)
>> w tym szybki postepowy 36% %
ruch oscylujacy 4% %( 0- do 10%)
-aglutynacja do 10% %( 0 -10%)
-agregacja do 10% %( 0- 10%)
komórki okragłe < 5 mln/ml do( mln/ml 5)
mln/ml
>> w tym leukocyty <0.1 mln/ml( mln/ml 0,0- 1,0)

to sa one poradzcie cos

Ostatnia edycja:
Wikula dzięki...ale ja juz teraz boje sie ja zrobilam badania wsystkie tylko mam usg 15 i sie boje ze cos nie tak i sie zastanawiam co jest powodem nie zajscia?? moj pojdzie z tymi badaniami do lekarza pewnie kaze mu rzucic palenie i brac witaminy chyba kupie te co mi polecalyscie .....

Agnieszka - mój to rzuci palnie tak jak ja, wtedy kiedy zajde w ciążę.
A wynikami się nie martw, u mnie w prawie wszsytko jest dobrze, w sumie nie ma przeciwwskazań do zajścia w ciążę, a juz trzy lata się staramy i nic...chociaż ostatnio się okazało że ma wrogi śluz (zabijam plemniki), no i ta bakteria, więc myślę, że jak się pozbędę bakterii, to podem zrobimy IUI i będzie git:)

reklama
Agnieszka wyniki tak jak piszą babeczki nie sa złe..żaden facen nie ma idealnych ,więc głowa do góry..
jesli bedziesz chciała zakupić M witaminy to polecam Macę,l karnitynę!!!,koenzym Q 10,wit C...
mój to bierze i jeszcze inne wit.
na męśka płodność sa super..tyle,że bierze od 1,5 m-ca więc wiadomo,że troche trzeba poczekac na efekty-około 100dni potrzeba na "wytworzenie" nowego zapasu spermy więc w tym czasie witaminy działają i nowa "patria" bedzie juz silniejsza:))))

Kahaka cześć ,jak tam -poprane wszystko??:)

Wikula no to szybko wracaj ..
a Zuza chyba git-jak wczoraj zasnęła o 17 oo to spała dzis do prawie 8!! sen najlepsze lekarstwo..

Lopop- dzięki za &&& ja za Ciebie tez .

Zjola tesknię ...

Palemka ~~~~~~~~~~ pilnie potrzebne :):)

Błonka,Bree jak tam u Was mamuśki??

Carolaaa mimo wszystko jestem z Tobą!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry