zjola
Do 4 razy sztuka...?
Hej, hej!
Mama- ja też
Nie zdążyłam doczytać na razie, zaraz nadrobię a na razie napiszę, co u mnie.
Mam z moją grupą dyżur w kuchni, więc nie mogę z Wami popisać sobie
Mam już serdecznie dość ale od poniedziałku znowu będę regularnie.
Odebrałam moje badania. Jak zwykle książkowe
W poniedziałek mam konsultację anestezjologiczną o godz ok.17-tej.
Moja ostatnia @ przed zabiegiem przylazła o dwa dni za wcześnie, więc jadę na tabletkach anty, żeby nie było jajeczkowania w trakcie zabiegu. Takie są wymogi.
Wczoraj śniło mi się, że znalazłam niemowlę pod ławką w torbie podróżnej. Chyba już świruję
Buziam Was wszystkie, może jutro uda mi się zajrzeć na chwilkę.
Agnieszko - wyniki nie są złe, szkoda tylko, ze nie opisali, co się dzieje po 24 godzinach. U mojego wyszło, że się nie ruszały kompletnie po tym czasie tylko drgały w miejscu. Co jednak da się wyleczyć, bo już jest ok. Najlepiej pokaż je swojemu ginowi. On powie wam co i jak.
Mama- ja też
Nie zdążyłam doczytać na razie, zaraz nadrobię a na razie napiszę, co u mnie.
Mam z moją grupą dyżur w kuchni, więc nie mogę z Wami popisać sobie
Odebrałam moje badania. Jak zwykle książkowe
Moja ostatnia @ przed zabiegiem przylazła o dwa dni za wcześnie, więc jadę na tabletkach anty, żeby nie było jajeczkowania w trakcie zabiegu. Takie są wymogi.
Wczoraj śniło mi się, że znalazłam niemowlę pod ławką w torbie podróżnej. Chyba już świruję
Buziam Was wszystkie, może jutro uda mi się zajrzeć na chwilkę.
Agnieszko - wyniki nie są złe, szkoda tylko, ze nie opisali, co się dzieje po 24 godzinach. U mojego wyszło, że się nie ruszały kompletnie po tym czasie tylko drgały w miejscu. Co jednak da się wyleczyć, bo już jest ok. Najlepiej pokaż je swojemu ginowi. On powie wam co i jak.
Ostatnia edycja:

Zaczęła 28 tydzień. Kazała Was wyściskać i wycałować. Szkoda mi jej strasznie. Ja fioła dostaję, jak w domu leżę, a co dopiero w szpitalu...
w ogóle to mnie nosi, żeby coś posprzątać, poszykować, ale nie mogę :-(