reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
m siusianiu to pewnie przyszła Ci jedna mysl do głowy, no bo skoro nie infekcja :P pewnie kazda zaraz sobie tak pomysli :)
zrob sobie ten test i nie marudz babo :) jeden wyszedl pozytywny a ten 2 nie.. ale wiesz jak testy wychodza mi prawie nic nie pokazal ten co ja robilam rano

Carola - ciekawa jestem o co u Ciebie chodzi...???

Danao -wyniki męza ok. A Twoim tak się nie przejmuj, wszystko da się wyregulować! A hormony tak mają, że lubią czasami wariować

Błonka - a oprócz tego , że żyjesz to jak się czujesz???

Nie wiem czemu ale dzisiaj strasznie mnie mąż denerwuje...dobrze, że wyszedł do pracy, bo bym mu mogła krzywdę zrobić, hehehe

a od torbieli to nie moze byc?
albo zrobilas test za wczesnie.
Najpierw powtorz test a jak bedzie 1 idz do gina niech cos poradzi, a boli Cie cos?
Torbiel nie,nie mam jej już pewnie bo nie ''czuję'' jej.
Nie ma co iść do ginka,bez sensu...jak nie dostanę @ za tydzień to wtedy...narazie nie mam czasu,jutro rano jadę do taty,będę w domu w niedzielę wieczorem.
Nic mnie nie boli...lekko jajniki,tak tępo jak na @ ale od wczoraj ból jest lżejszy...
Ja ten Clearblue wczoraj robiłam popołudniu...
Nie ma co teścić i myśleć o czymś co nie mogło mieć miejsca. Testów zresztą już nie mam.

Wikula podejrzewam, że bez leków cykl mi się wydłuża jak zwykle...zawsze miałam długie jak nie łykałam CLO.

Błonka - a oprócz tego , że żyjesz to jak się czujesz???
procz tego ze zyje mam od kilku dni temperature do 38 stopni, ale chora nie jestem,
nie mam kataru ani kaszlu, gardlo mnie nie boli tylko jestem taka... rozdupcona... ide do ginekologa w poniedzialek to moze cos zaradzi.. a do swojej przychodni nie chce isc bo tam pelno chorych ludzi ;/

błonka - zastanawiający jest ta twoja gorączka...może to kwestia przemęczenia???

Ja zmykam do łazienki, potem do książki i do łóżeczka:) Do jutra:)

witam was

caro ciekawe co u ciebie... jak sie czujesz?

pozdrawiam was
miłego dnia życząc

ja wczoraj zaczełam nowy lutowy cykl.. też od 2go tak jak w styczniu.

Cześć babki!

Moja koleżanka poroniła w 5-tym tygodniu :( Nie wiedziała, ze jest w ciąży tylko @ była jakaś dziwna. Poszła do gina i okazało się, że to poronienie i na dokładkę musiała mieć zabieg. Dwa lata temu obydwie byłyśmy w ciaży w tym samym czasie. Ja poroniłam a ona urodziła zdrowego synka. Teraz się nie udało. Jak widać to wszystko, to jedna wielka loteria :(

reklama
zjola przykro to słyszeć :( i masz rację w obecnych czasach to jest loteria
Kinga no cóż nowy cykl nowe nadzieje
carola dziwne to wszystko :baffled: z tym śluzem
Błonka lepiej nie idź tam gdzie sa zarazki bo możesz coś złapać
wikulla aleś Ty bojowa dzisiaj, :laugh2: który dzień cyklu masz ????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry