reklama

Staraczki Weteranki...

Hej,
Kinga, miłego dnia
lopop, cześć :-)
wikula, ja chcę herbatkę
Carol, ja nie wiem co to się dzieje u Ciebie...:no:

Ja dziś robiłam ostatnie badania przed porodem, zapłaciłam 130 zł :sorry2: i wczoraj też tyle za wizytę, ech...
Mebelki dla małej będą w przyszłym tygodniu :-)
hej, fajnie już tak czekac na rozwiązanie czujesz już ekscytację :)

caroluś ale jesz coś ciężkostrawnego że jelitka ???

reklama
czesc dziewczyny :)

Pamiętam o Was i podsyłam esy floresy zaczarownae ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~Byłam wczoraj na usg , to już 10 tydzień , dzidosław ma 3 cm i ma się świetnie, na badaniu urządził sobie dyskoteke i machał rękami i nogami, bardzo mnie to zadziwiło, że widca to na usg. A więc wszystko dobrze :)
serdecznie pozdrawiam ;-)

caro - to napewno jelita, ja mam to samo codzien wieczorem :)

palemko, super, że wszystko idzie pięknie :tak: przeczuwasz chłopca czy dziewczynkę?
lopop, tak jest już ekscytacja. Zostały 3 tygodnie, ale pewnie jak na złość będzie mi się ciągnęło...:sorry2:
palu, nie zdążyłam wczoraj pogratulować! Super, życzę bliźniaków :-)

czesc dziewczyny :)

Pamiętam o Was i podsyłam esy floresy zaczarownae ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~Byłam wczoraj na usg , to już 10 tydzień , dzidosław ma 3 cm i ma się świetnie, na badaniu urządził sobie dyskoteke i machał rękami i nogami, bardzo mnie to zadziwiło, że widca to na usg. A więc wszystko dobrze :)
serdecznie pozdrawiam ;-)

caro - to napewno jelita, ja mam to samo codzien wieczorem :)

super wieści :)) tylko sie cieszyć! uważaj na siebie :happy2:

ja już w domku.
biore sie za obiad i mykam pobiegać z psem.

Hejka!

Kasiu - mnie też składali kondolencje, jak byłam w 7-mym miesiącu ciąży, bo brzucha wcale nie miałam. Nie przejmuj się. Mój młody obrócił się dopiero dwa tygodnie przed porodem. Też miałam wskazania do cesarki ale urodziłam go normalnie :) Z usg wychodziło, że będzie ważył 2700 a ważył 3200 :) Wszystko przed wami, nie martw się. A mała ma mały brzuszek, bo chce zostać modelką i tyle. Na cholerę jej duży brzuszek?:-D

Lopop - ja chyba tyle zwolnienia nie dostanę, bo laparoskopia, to większa ingerencja w organizm i na pewno kilka szwów a histeroskopia jest mniej inwazyjna, bo dostają się przez szyjkę macicy ale liczę na jakiś tydzień L4.

Błonka - ja też miałam 22 lata jak urodziłam młodego :) A teraz prawie mogła bym być twoją mamą :szok: Mój młody ma 20 lat! O matko idę się zakopać!

Palu - gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Carol - mnie ten brzuch wygląda na drugi tydzień lutego. Nie ale teraz poważnie, dziwne to wszystko :dry:

Palemko - cudne wieści!!! Oby tak dalej &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Buźka dla wszystkich

zjola witaj, jeszcze tylko tydzień do badania... :) Cieszysz sie? życzę ci aby ładnie się tam tobą specjalista zajął i zrobił porządek w twojej maciczce :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry