reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
hejaU

mnie pada,,brzydko,bleeee....
MOj gra,to ja na BB...

palemko fajnie ze wpadlas..
mama:):):)....
zjola ja ponad 2 lata....
mama nie zostawiaj nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! plisssssssssssss..przeciez my tu po to aby smecic sobie nawzajem,pomagac....dizubasku:)
balbinka fajnie ze wpadlas..
Błonka dobry tekst:)
kwiatuszku daj troszke słonka jak amsz,u mnie mzy caly dzien ponuro...

milego wieczoruuu

Zjola, gdybym wiedziała, że jesteś grafikiem, to nigdy w życiu bym nie wkleiła linka do stronki :zawstydzona/y: Ja to w tym temacie raczkuję i wszystko robię metodą prób i błędów ;-)
W sumie to chciałam zlecić komuś zrobienie od nowa naszej www, ale jak usłyszałam 1000-1500zł :szok:, to zmotywowałam się sama do pracy :tak:

My już po obiadku, eMek dżemie, psy też leżakują a ja popijam herbatkę z cytrynką i może udam się zaraz na krótki spacerek do lasku z jakimś sierściuchem :happy:

koralikowa - miło, że zauważyłaś :sorry:

balbinko
- czy Ty miałąś kiedys do czynienia z bulterierami ? Bo mam takiego jednego , co bardzooooo życie uprzykrza, mówić delikatnie jest nienormalny - połączenie ADHD z mega ADHD i z niewyobrażalnym ADHD:-D seriooo :tak: , oprócz tego i na szczęście jest pozbawiony agresji i bardzo wszystkich lubi. Ale w mieszkaniu to porażka , stranuje wszystko i wszystkich. On np wchodzi na łóżko bez pozwolenia i nie potrafi poleżec spokojnie nawet 10 min , oprócz tego wchodzi na człowieka , na głowe , na całe ciało, jakby czucia skubany nie miał ( no i chyba nie ma ) bicie na niego nie działa, wręcz przeciwnie jeszcze bardziej zachęca do zabawy ... każdy kto spędzi z nim pare miniut ma go dość :tak: choć nie jest psem złym, to niestety nie jest psem nienormalnym, najgłupszy chyba nie jest bo jak miał 6 m-cy już łape dawał ... aha ale za bardzo nie myśli, bo zje wszystko co mu dasz , a o piciu wódki :szok: nie wspominam :baffled: to by chyba było na tyle. Czy możesz coś doradzić ?

Dziewczynki moje kochane bo tak sobie czytam, piszecie jak długo się staracie, ja do nie dawna tez byłam staraczką i czekałąm prawie 3 lata, dziś juz prawie tego nie pamietam i wydaje mi się, że wcale tak długo to nie trwało. Mimo to jak sobie przypomnę , co czułam wtedy , to pamiętam tylko złość i poczucie bezsilności oraz niesprawiedliwości. Wierzę z całego serca, bo sama jestem tego przykładem, że każda z Was w końcu doczeka się swojego maleństwa !!! Ciąża u osoby takie jak ja , to ogromny "zaszczyt" ( przynajmniej ja tak to odczuwam, jak bym los na loterii trafiła) ale tez ogromny stres, każdego dnia drżę ze strachu o tą małą istotkę, którą noszę pod sercem, każdego ... boje się, że to tylko sen i że w końcu się obudzę ...
Kochane moje całym sercem jestem z Wami i proszę Was nie poddawajcie się, wierzcie z całych sił, że się Wam uda :))

Ostatnia edycja:
Palemko, a czy mogłabyś napisac jak i co sprawiło, że jesteś w ciąży? Leczenie? jakiś zabieg? 3 lata to długo dla mnie 2 lata to szmat czasu...i na prawdę chciałabym już poczuc właśnie taką ulgę, że się udało, że jest że los i mnie się wreszcie uśmiechnął... miłego wieczoru

balbinka - oj dawno cię nie było... ładna z ciebie dziewczyna...

ja odkąd wróciłam z pracy, to zdążyla tylko zjeść, pogadać chwilę przez telefon i nadrobić, co napisałyście...ech jak ten czas szybko leci...
jutro tez idę na 9:00, w sobotę studia, potem obiadek u babci, a wieczorem kręgle, w niedzielę znowu zajęcia...cięzko to widzę, ale dam radę!
dzięki temu nie myślę, nie analizuję tak bardzo

juz jestem!! dopiero wróciłam :P
Kochane szok.. ten mały domniemany chłopczyk to dziewczynka!!! widzielismy wargi sromowe pupke wszystko w 3d na 100% dziewczynka!!!!!! ZDROWAAAA!!!!!! wszystko jest ok i az mi ulzylo... jedynie pempowina wokol szyjki... poki co jest ok bo ciaza mloda ale trzeba kontrolowac czy sie to nie zmieni.. bo jak nie to cesarka.. w 30 tc ostatnia kontrola ma byc, bo potem ciaza bedzie wieksza i moze sie dziecie przydusic :(

reklama
Błonka - a jednak dziewucha:) tak mi coś ten chłopczyk u Ciebie nie pasował, hehehe
mam nadzieję, że pępowina jeszcze się odwinie, co ja mówię? jestem tego pewna!!!

Idę telewizję pooglądać, a potem do łózeczka, jutro znowu dzień pełen wrażeń:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry