reklama

Staraczki Weteranki...

Błonka super - gratuluję córeczki.
Jestem pewna, że mała jeszcze się "rozplącze" i bezpiecznie urodzi.
Miłego dnia :) jeszcze chwila i weekend :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Palemko, a czy mogłabyś napisac jak i co sprawiło, że jesteś w ciąży? Leczenie? jakiś zabieg? 3 lata to długo dla mnie 2 lata to szmat czasu...i na prawdę chciałabym już poczuc właśnie taką ulgę, że się udało, że jest że los i mnie się wreszcie uśmiechnął... miłego wieczoru

nikusia -hehe nic i nie wiem jak i co sprawiło, że jestem w ciąży :-) chodziłam do lekarza, ale go nie słuchałam, miałam dwa razy isc na laparoskopie ( domniemane zrosty ) i dwa razy zaparłam się i nie poszłam i te dwa razy byłam w ciąży :-D oboje jesteśmy zdrowi i przebadani od a do z :tak: a mimo to tak długo czekaliśmy ...

błonka - gratulejszyn dziewuszki, ciekawe czy mojej siusiaczek nie urośnie i za miesiąc nie okaże się być chłopczykiem ?:szok::-)

:-) Palemko...dosłownie cud.
Ja czekam na wizytę do 4 ginekologa. Ciekawa jestem co usłyszę? Zresztą chyba jest mi to już obojętne...muszę jednak wyjaśnić moje bardzo bolesne i skrzepowe miesiączki :-( więc mam nadzieję, że ten 4 okaże się być kompetentny.
Wikulaa... nie obejrzysz się i do domku szła będziesz...:tak:

Nikusia ze mną też tak było...latanie po lekarzach, leki i nic. Dostałam zapalenia przydatków, torbieli krwotocznej i jeden miesiąc przerwy mieliśmy i co? Udało się mimo jednych przytulanek i to nie w okolicy owulki. Niestety ciąża się nie rozwinęła...

Carolineee bardzo mi przykro :-(
Ja się staram ponad 2 lata. Nie wiem czy w przeciągu tego czasu nie byłam chociaż raz w ciąży???bo testów się boję jak ognia... ale zauważyłam, że od tego czasu mam też bardzo skrzepowe @...mało tego podczas ostatniego cyklu moje piersi zaczęły mnie bardzo wcześnie i bardzo mocno boleć... (dokładnie jak w 1 i jedynej ciąży)...ale ponieważ był to właśnie cykl, w którym podjęłam decyzję, że kończę z obserwacjami, termometrem, wypatrywaniem itd...to sobie to olałam... okres przyszedł bardzo wcześnie bo już w 12 dniu fl...a w 2 dniu cyklu dostałam krwotoku :-( obudziłam się zalana krwią i wypadł ze mnie mega wielki skrzep :-( byłam załamana... różne mnie myśli nachodzą...ale nie chcę oglądać się za siebie, rozważać, od nowa wszystko analizować, przeżywać... jedno dziecko mam, poczęło się. Donosiłam i urodziłam je... być może Pan Bóg zlituje się na de mną raz jeszcze....

Witam się z rana ;-)

Błonka, gratuluję córuni !!! :-) mój M bardzo chciałby córcię :tak:

Palemko, bullteriery to z reguły "trudne" psy, ale bardzo inteligentne. To terier, a więc uparty, bardzo żywiołowy i potrzebuje konsekwentnego wychowania. Nie ma recepty na to, aby przestał świrować, taki złoty środek nie istnieje ;-) Psy tej rasy potrzebują systematycznego szkolenia na posłuszeństwo. Klapsy to już przestarzała metoda i mało skuteczna. Ja przy swoich psach stosuję smakołyki i pochwały za dobre zachowanie a za złe karcę słowem. Ciężko jest jednak literkami wyrazić jak pracować z psem. Najlepiej udać się na kilka spotkań ze specjalistą w tej dziedzinie ;-) Napisz mi skąd jesteś, a ja podpytam znajomych czy w Twojej okolicy jest ktoś godny polecenia (trzeba uważać, bo "szkolenioFFców" teraz cała masa, ale ogrom z nich nie powinien pracować z psami).

U nas dzisiaj ma być 20 stopni :-D
Zmykam się pogimnastykować, później wpadnę ;-)

reklama
Hejka :)

Balbinko - naprawdę nie masz się czego wstydzić. Stronka jest przejrzysta, czytelna i dobrze zaprojektowana. Kolorystycznie bardzo fajna. Przecież nikt nie każe ci na takiej stronie odstawiać bóg wie jakich dzieł.

Palemko - pisz nam tak jeszcze :) A może sposobem jest zniknięcie z forum, tak jak ty to zrobiłaś?

Wikula - no to zalatana jesteś.

Błonka - gratuluję córeczki :) Miejmy nadzieję, że pępowina się odkręci &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pozdrowionka dla wszystkich :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry