reklama

Staraczki Weteranki...

Dzień dobry
pok, ja już nie będę komentować Twoich postów, bo mi się nie chce. Zgadzam się z amalfi. O moją prolaktynę się nie martw!

Milego dnia

reklama
O widzę "słyszę", że dzień miło się zaczął ...... ja nie będę komentowałą , choc swoje myślę ;-):happy2:

Za 2 tyg powinnam dostac @ starania były tylko 2 razy, robimy to juz na luza, wiec nawet nie wiem, w którym dniu cyklu itd itp , nie czuję nic jak co miesią od 2 lat, w związku z tym za pieprzone 2 tygodnie małpa przyjdzie ...
szczerze - ani mnie to parzy , ani ziębi :tak:

mama - łejk appppp !!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D

Mykam do Urzędu Miasta, załatwiac garaż :)

Miłego dnia dziewczyny :-):-):-)

Nie komentujcie tego, nie warto, sama chcialam to przerwac i pisac reszte na PW, ale tylko JA chcialam, wiec poprostu juz nie pisze dalej na ten temat, nie ma po co. A wspierac owszem powinnysmy sie i poprostu robmy to, bez lekcewazenia naszych spostrzezen. Bo sa nasze i tego nauczylysmy sie przez lata staran itd, a kazdy organizm jest inny i juz.
nagapalma znam przypadek z jednym bzykankiem w cyklu po ponad roku staran z mierzeniem tempki i tymi wszystkimi bajerami, ale udalo sie wlasnie wtedy kiedy kobietka odpuscila i to byl zloty strzal raczej heeh, wiec kto wie???

TJ dobra refleksja mari i mnie wlasnie o to chodzi, ze jak ktos pyta, to reszta pomaga, ale niektore nie zapytaly nawet i dostaly odpowiedz, ktorj sie nie spodziewaly heheh, jak sie cofniesz o pare stron, to zobaczysz o co mi chodzi. Mnie chodzi o styl pisania, nie o czyjas wiedze, bo ja juz pisalam, ze pok ma duza wiedze i to sie nie zmieni pewnie. Trezba tylko wiedziec jak ja przekazac. Ale mialam juz nie pisac na ten temat, wiec koncze, bo dostanie nam sie od mamy, oj dostanie...

Cześć skowroneczki :))

Widzę, ze gorąco było wczoraj wieczorkiem :) Poczytałam, poczytałam...

Jakby tak odsiać emocje to w sumie trochę wiedzy wpadło.
Popieram Kahakę w spr kilku pików LH. Jest to możliwe gdyż może być kilka podejść do owu w jednym cyklu - co nie oznacza, ze jest kilka owu - i jak zaznaczyła Kahaka nie jest to norma tylko raczej zaburzenie. Mi się osobiście raz zdarzył taki cykl - poleciałam do gina i mi to wyjaśnił. Zaznaczę jeszcze, że owu nie wystąpiła wtedy w ogóle mimo, ze kilka razy testy owu wychodziły pozytywne (w różnym czasie cyklu).

Kahaka cieszę się, że wyjaśniło się z Dziadkiem.

Pok co do badania progesteronu i w konkretnym dpo też się z grubsza zgadzam. Istotne jest, zeby badanie było w okolicy szczytu progesteronu czyli około 7-8 dpo. Oczywiście ze względu na to, ze termin owu trudno precyzyjnie ustalić w lab pytają o dc ( ale przecież one mają w doopie czy nam wynik wyjdzie prawidłowy czy zafałszowany - mają wpisać w kartę i tyle). Dlatego zaleca się, żeby badanie wykonać w 21 dc (Książkowy cykl 28 dni - 14 dzień owu+ 7 dni) Jak ktoś ma dużo dłuższe cykle to sobie może odpowiednio to zalecenie zmodyfikować.

Poza tym chciałam Wam powiedzieć, że do moich II kreseczek zostało już tylko 19 dni!! Tzn, ze 30 maja na teściku ujrzę wreszcie II. Już nie mogę się doczekać. :-):-) Chciałam zrobić suwaczek ale nie umiem :-(

mari weekend sie skonczyl wlasnie dzis do pracy ide:-(. A ja suwaczka nie zrobie narazie, jak juz bede miala termin ICSI to wtedy, teraz nie mam sensu, bo to sie moze zmienic. Moge zrobic wakacyjny, bo teraz wyczekuje na wakacje i Sycylie:-D

reklama
Wikula postaram się wrzucić jakąś fote ale najpierw muszę sie nauczyc jak to zrobić;) bądz cierpliwa

kahaka u mnie też owulacja zawsze późna najważniejsze to żeby stwierdzić ze są, siostra mojego m ma też późne i synka im sie udało zrobić więc to o niczym nie przesądza.

bree też sie cieszę na mysl o słodkich kociaczkach, myślę że ze znalezieniem im domu nie będzie problemów. oj chciałabym żebyśmy były razem w ciązy:)

już nie wiem co komu mam odpisać- wszystko mi się pomieszało.

jutro iui ale jeszcze dziś odbieram badanie lh. wczoraj usg potwierdziło ze wszystko już przygotowane do owul, pęcherzyk, endo, śluz, szyjka lekko otwarta. tylko lh wczoraj jeszcze niskie i test owul negatywny. czekamy:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry