• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Bree nie mierze, ale zacznę. Ja dziewczyny myślę, że od bardzo dawna nie miałam owulacji, bo testy nie wychodziły, a śluzem się nie sugerowałam. Teraz zrobię na 100 % monitoring i będę mieć pewność.

reklama
lilith - jaki masz teraz nick na 28dni.pl???

Rurka - to ja już nic z tego wszystkiego nie rozumiem...nie pomogę bo niestety nie wiem jak...

Ostatnia edycja:
Lilith dziekuje za zaproszenie..nawet nie wiedzialam ze jest taki wątek;-)
Reszte dziewczyn serdecznie witam;-) Staramy sie o dzidzie juz 2 lata i nic z tego...cały czas liczyłam i dalej licze ze uda sie bez monitoringu i innych rzeczy ale widze ze jednak nie..Więc teraz po okresie pobigne juz napewno do gina i niech bada co trzeba..Odkładałam to z miesiaca na miesiac ale trzeba sie wkoncu zmierzyc z tym ze to nie takie łatwe w moim przypadku zafasolkowac;-)

Wikula: Aurai

Ile ja bym oddała za monitoring.. jak macie możliwość to idźcie i róbcie.

Rurkaa, a Ty poczekaj troszkę, może się rozkręci.. a może to tylko będzie plamienie śródcykliczne ?? lub teraz owulka przybędzie? Jak się czujesz?
U mnie już pobolewania silniejsze ;/ co gorsza idą śladami z zeszłego cyklu kiedy bolał cały odcinek, jakby objąć od jajnika miednicę i do góry ;/ Tyle, że teraz mocniej lewa strona póki co.. a słabiej prawa.

Ha i prawdopodobna owulka [ o ile występuję ] powinna być na dzień lub w dzień urodzin córy :D
A że mam dziś świetny humor, to stwierdzam, że i ja II kreski w tym miesiącu zobacze, a co :D

Nie doczytałam, bo wysłałyście jak pisałam..

Karolciak, zaglądaj do nas często, ciesze się że się pokazałaś. Zobaczysz, od razu będzie CI razniej i podejscie będzie lepsze.

Tymka i ja trzymam baardzo ale to bardzo mocno kciukasy!!!

Lilith - bardzo podoba mi się Twoje podejście!!! Tak trzymaj!!!
U ciebie nei ma najmniejszej szansy na monitoring??? Kurcze co za kraj...

Karolciak - jak tylko masz możliwość to idź do gina, niech zrobi monitoring, to naprawde pomaga! A miałaś robione jakies badania??????

Tymonka - jutro IUI?! Super! Jakie duże masz pęcherzyki??? Będziesz roiął na pękniętych pęcherzykach???

Wikula, pewnie się da. Nie wiem czy pamiętasz naszą historię z załatwieniem kliniki, jak w zeszłym roku GP powiedział, że już skierowanie wysyła i mamy czekać już na list z kliniki, po czym mój po 2 miesiącach podszedł do lekarza [ już po przeprowadzce ] i pyta czemu nic nie dostaliśmy.. a oni, że zapomnieli wysłać.. Teraz ma niestety tyle roboty, że nie jest w stanie załatwić wolnego by iść i pozałatwiać sprawy związane ze sobą.. bo wcześniej to z nim był tylko problem a u mnie niby wszystko dobrze.. Teraz jesteśmy na etapie załatwiania lekarza podstawowego, gdyż poprzedni odesłał mnie z zapaleniem płuc do domu ;/ Jak załatwimy to, to jak znajdzie chwile, będziemy załatwiać wizyte u lekarza by nowy wysłał nas do kliniki..
W przyszłym tygodniu mam też wizytę w szpitalu, oni też mieli wysyłać [ ale tylko mnie ] do szpitala dla kobiet by tam zrobiono mi pełne badania.. miałam czekać jakieś 6 miesięcy, minęło już więcej więc nie wiem jak się tym razem będą od tego migać :D

Witajcie :-)
rurka, ja pomyślałam tak samo jak LILITH, że może teraz masz owu? Różne rzeczy sa możliwe i może to plamienie okołowoulacyjne???
tymonka, o ja cieee, jutro IUI :-) ale super! Trzymam kciukasy już dziś!
karolciak, cześć! Ostatnio o Tobie myślałam, fajnie, że jesteś :tak:
LILITH, zaraz Cię znajdę na 28 dni
Bree, to razem zobaczymy 2 kreseczki, bo ja też się spodziewam 30 maja :-D

reklama
Kahaka, ja Cię już zaprosiłam :) Pogubiłam się z tym acardem troszkę u Ciebie :(

Ja widzę moje II krechy około 31.05- 01.06 :D o ile skok będę miała dość szybko ;p Nic też się nie stanie jak je zobaczę około 03.06 :D:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry