reklama

Staraczki Weteranki...

Bree nie mierze, ale zacznę. Ja dziewczyny myślę, że od bardzo dawna nie miałam owulacji, bo testy nie wychodziły, a śluzem się nie sugerowałam. Teraz zrobię na 100 % monitoring i będę mieć pewność.

reklama
lilith - jaki masz teraz nick na 28dni.pl???

Rurka - to ja już nic z tego wszystkiego nie rozumiem...nie pomogę bo niestety nie wiem jak...

Ostatnia edycja:
Lilith dziekuje za zaproszenie..nawet nie wiedzialam ze jest taki wątek;-)
Reszte dziewczyn serdecznie witam;-) Staramy sie o dzidzie juz 2 lata i nic z tego...cały czas liczyłam i dalej licze ze uda sie bez monitoringu i innych rzeczy ale widze ze jednak nie..Więc teraz po okresie pobigne juz napewno do gina i niech bada co trzeba..Odkładałam to z miesiaca na miesiac ale trzeba sie wkoncu zmierzyc z tym ze to nie takie łatwe w moim przypadku zafasolkowac;-)

Wikula: Aurai

Ile ja bym oddała za monitoring.. jak macie możliwość to idźcie i róbcie.

Rurkaa, a Ty poczekaj troszkę, może się rozkręci.. a może to tylko będzie plamienie śródcykliczne ?? lub teraz owulka przybędzie? Jak się czujesz?
U mnie już pobolewania silniejsze ;/ co gorsza idą śladami z zeszłego cyklu kiedy bolał cały odcinek, jakby objąć od jajnika miednicę i do góry ;/ Tyle, że teraz mocniej lewa strona póki co.. a słabiej prawa.

Ha i prawdopodobna owulka [ o ile występuję ] powinna być na dzień lub w dzień urodzin córy :D
A że mam dziś świetny humor, to stwierdzam, że i ja II kreski w tym miesiącu zobacze, a co :D

Nie doczytałam, bo wysłałyście jak pisałam..

Karolciak, zaglądaj do nas często, ciesze się że się pokazałaś. Zobaczysz, od razu będzie CI razniej i podejscie będzie lepsze.

Tymka i ja trzymam baardzo ale to bardzo mocno kciukasy!!!

Lilith - bardzo podoba mi się Twoje podejście!!! Tak trzymaj!!!
U ciebie nei ma najmniejszej szansy na monitoring??? Kurcze co za kraj...

Karolciak - jak tylko masz możliwość to idź do gina, niech zrobi monitoring, to naprawde pomaga! A miałaś robione jakies badania??????

Tymonka - jutro IUI?! Super! Jakie duże masz pęcherzyki??? Będziesz roiął na pękniętych pęcherzykach???

Wikula, pewnie się da. Nie wiem czy pamiętasz naszą historię z załatwieniem kliniki, jak w zeszłym roku GP powiedział, że już skierowanie wysyła i mamy czekać już na list z kliniki, po czym mój po 2 miesiącach podszedł do lekarza [ już po przeprowadzce ] i pyta czemu nic nie dostaliśmy.. a oni, że zapomnieli wysłać.. Teraz ma niestety tyle roboty, że nie jest w stanie załatwić wolnego by iść i pozałatwiać sprawy związane ze sobą.. bo wcześniej to z nim był tylko problem a u mnie niby wszystko dobrze.. Teraz jesteśmy na etapie załatwiania lekarza podstawowego, gdyż poprzedni odesłał mnie z zapaleniem płuc do domu ;/ Jak załatwimy to, to jak znajdzie chwile, będziemy załatwiać wizyte u lekarza by nowy wysłał nas do kliniki..
W przyszłym tygodniu mam też wizytę w szpitalu, oni też mieli wysyłać [ ale tylko mnie ] do szpitala dla kobiet by tam zrobiono mi pełne badania.. miałam czekać jakieś 6 miesięcy, minęło już więcej więc nie wiem jak się tym razem będą od tego migać :D

Witajcie :-)
rurka, ja pomyślałam tak samo jak LILITH, że może teraz masz owu? Różne rzeczy sa możliwe i może to plamienie okołowoulacyjne???
tymonka, o ja cieee, jutro IUI :-) ale super! Trzymam kciukasy już dziś!
karolciak, cześć! Ostatnio o Tobie myślałam, fajnie, że jesteś :tak:
LILITH, zaraz Cię znajdę na 28 dni
Bree, to razem zobaczymy 2 kreseczki, bo ja też się spodziewam 30 maja :-D

reklama
Kahaka, ja Cię już zaprosiłam :) Pogubiłam się z tym acardem troszkę u Ciebie :(

Ja widzę moje II krechy około 31.05- 01.06 :D o ile skok będę miała dość szybko ;p Nic też się nie stanie jak je zobaczę około 03.06 :D:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry