Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jak tam pogoda? Ładna nie? Dzięki tej pogodzie widzę jak na dłoni ok 5 ludzkich szkieletów za oknem. Nie niczego nie brałam ani niczego nie piłam i nie mam halucynacji .
Archeolodzy pod oknami mojej pracy odkopują XIX-o wieczny cmentarz. Ciekawe mam w związku z tym widoki.
A archeolodzy, hm ... Niektórzy całkiem przystojni ;-)
Hej dziewczyny no piękna pogoda, owszem;-)u nas też.. Taki piękny dzień, ja ledwo co wstałam, to już mój brat mnie wkurzył, już nie będę pisać szczegółów, bo szkoda słów, ale on zawsze potrafi humor skutecznie zepsuć na cały dzień, jednak to prawda, że z rodziną to najlepiej na zdjęciu się wychodzi zjola archeolodzy powiadasz mmmm .. mama to psiak napewno będzie tęsknił, one zawsze bardzo tęsknią ale będzie w dobrych rękach, więc krzywda mu się nie stanie, także nie ma się co martwić za bardzo błonka, kinga, carolaa cześć
Heja w piątek...
Zjola...taka to pożyje;-), jak nie manekiny całuje to podrywa szkielety....no ale cóż ;-):-)
Kochane ja za to mam złe wiadomości...mam fatalne wyniki moczu...badanie ogólne zrobione wczoraj wykazało bardzo dużo bakterii, białko w moczu i niestety krwinki czerwone...wczoraj czułam, że coś jest nie halo...bo jakoś taki dziwny był ten mój mocz...:-( a dzisiaj czuję się fatalnie bo zaczyna mnie boleć prawa nerka...masakra... @ do tego dojedzie w pn i padnę :-(
Dziś przyniosłam znowu, na posiew ale jak ja weekend przeżyję????
To sobie ponarzekałam...
Zjola-motory,szkielety,archeolodzy... Ty to pozyjeszprzygoda co dzień )
ściskam Cię :*
Esme no na to licze ,że bedzie w dobrych rękach i nie zdąży zatęsknić i już bedziemy....
ale bedzie ryk przy pożegnaniu dziś:-(
Kwiatek cześć i czołem -jak siostra z małym??
Błonka heloł
Nikusia o żesz...współczuje wyników.ja kiedyś miałam jazdę z nerkami-nigdy wiecej!!!
przytulam i kawałek czekolady z żurawiną podaję-żurawina dobra na problemu z moczem..