reklama

Staraczki Weteranki...

z 30 to sie moj emek za 2 lata obudzi hahahahaha :-D ja jestem jeszcze piekna i mloda :-D

Błonkaaaaaaa- foch
ja mam 33 lata to czyli co??jeszcze brzydsza i starsza niż Karola jestem???????????????
:-D:-D:-D
ja Ci tu dam takie teksty pisać ...:-p
ja mam 33 i to piękny wiek a sex jak cudnie smakuje w takim podeszłym wieku:-D

Tymonka no problemo kochana i ..dzieki ;)

Carolaaa powitać słonecznie ;)

reklama
o kurde.. a to nie tak mialo zabrzmiec w sensie nie takimsensie tylko innym sensie :zawstydzona/y::tak: oczywiscie mialam na mysli facetow :-) bo kobieta nawet jak ma 10000 lat jest piekna!!!

dziewczyny o czym wy piszecie??? jaki podeszły wiek???? :-D 30- 33 lata to piękny wiek i kobiety są kwitnące i wogóle mega piękne i wspaniałe! Nie postarzać się! jak skończycie 45 to wtedy możecie pisać o podeszłym wieku! :cool2:
Ja niedługo skończę 27 ale czuję się cały czas jak nastka i staram się tak wyglądać! Znajomi to się śmieją że mnie o dowód pytają w sklepie bo tak młodo wyglądam jak na 27 lat :-) a ja jaka wtedy szcześliwa hehe
Syn mój bedzie miał młodą piekną zadbaną i zajebi.... mamuśkę jak bedzie nastolatkiem :DDDD no teraz też ma! hehehehe

Tak wiec wszystkie jestesmy super piekne bez względu na wiek. ! :tak::-)

o Kinga dobrze piszesz!!!
a ja powiem wiecej :tak: moja mama ma 48 lat i czuje się młodo... jak idziemy razem na miasto to czasem myślą, że jesteśmy siostrami, bo tez tak młodo wygląda... i to bez mejkapu :-p ale juz się nie bedę mamą chwalić :zawstydzona/y: mamy tyle na ile sie czujemy :-)

cześć czołem panienki :P
tymonka ja brałam clo od 3 dnia cyklu przez pięć dni, ostatnie moje dawkowanie było spore bo brałam trzy tabl.dziennie, ale zaczynałam od mniejszych dawek.. Ale to wiesz od jakiego dnia cyklu zaczniesz to już lekarz ustala, bo niektórzy biorą od 3-go a niektórzy od 5-tego i różnie..hmm
błonka Ty młodziku :D
mama kurcze, no no, faktycznie wtedy jesteś w podeszłym wieku hehe :P ja tam tak nie uważam, to prawda że dopiero po 45 roku życia można się już nieco przejąć wiekiem, i te dziewczyny co mają już 40 lat to też w sumie fajne laski jeszcze :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
błonka widzisz mame masz piękną i fajnie :) mówisz że jak siostry no bajer! :)))) masz racej mamy tyle lat na ile się czujemy :)
Kobieta musi o siebie dbać... wtedy wygląda duzo lepiej i może tak być przez wiele lat. :tak:

ja w przyszłym tygodniu ide na fluoryzację :) potem od razu umawiam sie na czyszczenie ząbków..

mi dentysta powiedział że zęby są bardzo ważne bo po nich widać też ile kto ma lat i jak dba o zęby. Jeżeli masz piękny biały uśmiech to wyglądasz od razu na młodszą i piękniejszą:-)
ale ja to zawsze mialam świra na punkcie zębów :cool2:

reklama
Dzień dobry laski :-)
To ja jeszcze 29 mam ale ostatnio jak kupowałam bilet na pociąg to pan w kasie mówi dla Pani ze zniżką KM26 prawda ????:eek:A ja:cool: o kurcze niestety już nie :-)...ale miło było to usłyszec nie powiem...
Dziewczyny widzę, że istna bojówka, badania, endokrynolodzy, ząbki...pięknie ruszamy....kto jak nie my podwyższymy statystykę urodziń :tak:
MIŁEGO DNIA...u mnie słonko i zapewne zagrzebałabym trochę w ogrodzie ale boję się żeby nie paśc gdzieś między krzakami także idę powiesic pranie bo pralka mnie woła :-p:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry