reklama

Staraczki Weteranki...

Mama &&&& obyś za kilka ładnych dni pokazała nam piękne zdjęcie testu z dwoma kreseczkami....no i bliźniakó zatem życzymy,.....a armia przetrwa uwierz mi nawet jak wyleciało to i tak nie wszystko...sama się kiedyś przekonałam bo nawet dnia następnego sobie tam gmerałam:zawstydzona/y: i żywe plemniki pod mikroskopem znajdywałam także &&&& aby wasza armia zrobiła co trzeba :tak:

reklama
mama ja już ci pisałam... ale tu dodam: super super suuuuuuuuper!!!!! :) zobaczysz że teraz zaciążysz!:tak:

a ja jutro rano wstaje przed 7 i ide robić reszte badań! :happy:

Dobranoc!

cześć babki ,mi wczoraj bb szwankowało i nie miałam jak pisać ..

Kinga dzięki ;))&&&&&&&&&&&&&& za badania i leczenie tarczycy!!

Tymonka -ja brałam Clo od 5 do 9d.c. bierze się przez 5 dni ,po Clo jest kilka dni później owu-ja najczęściej miałam koło 11d.c. a teraz 14d.c.

Nikusia dobrze,że i Ty już po badanku-teraz &&& ,żeby się w kocu udało.

Zjolaaaaaaaaaaa-jak tam u Cię na froncie ??

pozdro dla wszystkich -ja przy sniadanku,pranko się pierze,dzieci porozwożone...ciszaaaaaaaaaaaa:-D:-D

hejo wam :)
mama
a mi pani doktor mowila ze czasem jest pozniej ale nie zawsze, ja po clo mialam normalnie owulke akurat, raz tylko sie cykl wydluzyl dziwnie.. i w tym cyklu zaszlam w ciaze.. w ogole to byl dziwny cykl... owulka miala byc w 16 dc a sie okazalo ze sie poprzesuwało wszystko mimo zastrzyku na pekniecie pecherzyka...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ja dzis caaaly dzien sama.. wiec posprzatam sobie na sobote bo mini garden party bedziemy robic... stuku puku 23 lata minie.... eh a dopiero 18 bylo :-D

miłego dnia girls!

ja już w pracy
Rano byłam na pobraniu krwi jeszcze...
jutro zarejestruje się do endokr od razu jak bede miała wyniki wszystkie.
I bedziemy leczyć!!! :]

reklama
Oooo Błonka dzięki, dzięki...mi niecały rok został...czyli co jestem niepiękna i niemłoda?:szok::-D
Ojjj inaczej będziesz śpiewać za kilka lat :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry