reklama

Staraczki Weteranki...

Witam wtam :)
Koralikowa no dzialamy, dzialamy :) Chociaz jajnik mnie bolal a dzisiaj nic a nic.. no moze male mrowienie :)
Esmeralda ja nie narzekam na rano... bo wczesniej prace koncze i jakos czas szybciej leci. W sumie w zeszlym roku mialam ciagle na 11 do 20 to cholery szlo dostac :)
Kinga85 nie wiem co z Filipem ale tzymam kciuki :) A z wynikiem nie pomoge :(
Tymonka witaj :) Mojemu stuknelo juz 42 no i co... a tobie 30 i co z tego?? Mysl pozytywnie, napewno sie uda!!!!!
Nikusia dobrze ze juz po wszystkiem. No to teraz &&&&&&
Blonka ale znalezli :) Tutaj tez po 5 czy 6 latach znalezli rower mojej znajomej :)
Carol witka :)
Kwiatuszek a ja jednak trzymam &&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
hejka babeczki..
nie nadrabiałam,wróciłam z zakupów i proszę o &&& bo jadę własnie do ginki-na 18.00 mam wizytę.
trzymajcie &&& żeby nie było torbieli:sorry:

Dziewczyny a ja mam pytanie czy miala ktora HISTEROSALPINGOGRAFIE?? IA raczej chodzi mi o to czy mialyscie ja robiona w okresie okoloowulacyjnym??? Bo mi tak wlasnie zalecono.

Ostatnia edycja:
ajć, ja dopiero w domu, mama &&&&&&&&&&&,
i wogóle wszystkim za owocne cykle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
jeera masz rację, że z tą pracą tak jest, ja też zawsze wolałam pierwsze zmiany, wcześnie wstaniesz ale ile jeszcze masz z dnia jak wrócisz!! ;)

jestem po wizycie....
w sumie szczęśliwa:-D
mam dziś 17d.c.
po prawej!!!! stronie była owu bo jeszcze jest reszta płynu..
i po lewej tez wyglada jakby była:szok:
ginka powiedziała,że jest szansa na bliźniaki:sorry2::eek:
tyle,że ....my działalismy tego 11 i 12d.c....tego 14d.c. w niedzielę rano nie liczę .....wyleciało:confused2:
i teraz pytanie czy te działania wystarczyły skoro jest resztka płynu...to znaczy ,że owu była w niedzielę czy np.wczoraj:eek:
a moje endo...............szok!!! 13mm:biggrin2:
takiego grubego w życiu nie miałam od czasu jak się staram i to jeszcze po clo -gdzie clo upośledza endometrium...

tak więc czekam na rozwój sytuacji...jeśli @ przyjdzie to mam już kolejną receptę na Clo..
powiedziała,że żadnego torbiela nie ma:-D

tak więc tyle u mnie ;))) dziękuję serdecznie za &&&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry