reklama

Staraczki Weteranki...

Carol - u mnie motoryzacja na pierwszym planie :-D. Dzisiaj idę na kurs instruktorów jutro jeżdżę na motorze :)

Kora - ja tam wierzę, że Ci się uda :tak:. U mnie leci 4-ty rok starań ale jeszcze mam nadzieję. Właśnie zarejestrowałam się na 21 maja na wizytę u mojego ginka w sprawie IUI.

reklama
uda się uda każdej z nas!
tak długo już się staramy że nie może się nie udać!
i bedziemy bardzo szczęśliwe z każdej ciąży bo przecież znamy się długo:)
bedziemy pić soczki!!!! :)))

Kurcze ten cykl troche mi sie ciagnel juz sie nie moge doczekac lipca kiedy pojedziemy na wyniki kontrolne a moze juz nie bedzie trzeba Boze bym chyba była najsczesliwsza kobieta na świecie

oj życzę wam abyście już nie musieli..... :)
wiem co czujesz bo gdyby i nam się udało to skakałabym do gwiazd! :rofl2:

Kinga ja już ponad 3 lata się staram tyle że u mnie już były iui i się nie udały ale nie wiadomo czy miały szansę się udać bo tarczyca była badane 2 lata temu było ok i nie wiadomo kiedy zaczęła nawalać. Generalnie też ci powiem że się ucieszyłam kiedy w końcu coś wyszło nie tak, teraz podleczę tarczycę i wystartuję jeszcze z 1-2 iui trzymajcie kciukasy za mnie też!!!

Nikuś a dlaczego miałaś łyżeczkowanie? coś tam znaleźli w środku nie tak? teraz to zobaczysz jak pójdzie szybciochem:)

Kwiatuszek trzymam kciuki z caluśkich sił!
Mama, Carol, Zjola całus
Ja w dniu kiedy zobaczę II będę najszczęśliwsza na świecie:laugh2:

Ostatnia edycja:
tymonka zobaczysz podleczymy tarczycę i może akurat nam się uda!!!!!!! musimy wierzyć i być dobrej myśli w związku z tym :) 3mam kciuki mocno :tak:

hejaa
esme ja bede łapała...
Błonka te nasze prawo jest do du>>>
Nikusia oj wspolczuje..ale juz po,,teraz działaj...
Carolin a z czego szkoelnie??
kwiatuszku gdzie ma krwiaka...??

u mnie 3 rok...

Ja jestem dzisiaj mega:no::wściekła/y:,,zdołowali mnie w banku,,normalnie zastanawiam sie czy nie zrezygnowac z konta......:((( miałam dostac na autoo,nie dostane nic,,a nawet zablokowali mi jakies karty posrane,bo raz spłaciłam karte debetową jakos tydzien pozniej(tylko odsetki chamy wzieli-czyli zarobili)...a tu dupaaaaaaa....
bede płakac,,juz sobie auto kupilam:-(,,ta dupa po nieheblowanej desce bedejeździła:((((((

A do tego wracałam z banku,,zajarałam i wiatr mi żar w oko dmuchnąl...łzawi mi,,czerwone i szczypie,,bajerrr

dzien nie dla mnie:(((

reklama
Dzięki za kcuki... wycieli mi polipa i wyłyżeczkowali...ale dlaczego???Nie wiem widocznie była taka potrzeba. Oddałąm się pod opiekę cudownemu lekarzowi, on robił zabieg, ufam mu i wiem, że była potrzeba i dlatego to zrobił....
Wyniki za 2 tyg.a na wizytę już się umówiłam na 6 czerwca po @...
Pisałyście o latach starań ...ja o 1 6 cykli o drugie idzie 28 cykl.... ale teraz mam ogromną wiarę w to, że przeszkoda została usunięta i na pewno się uda...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry