reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Carolaaa nie szalej ;))))
jedno nam starczy

ale oczy wywaliłam jak powiedziała,że jest szansa na bliźniaki..
ważne tez ,że nie mam żadnego nowego torbiela!!

jak tam bielizna-sprawdziła się

Jerra-cześć ;) dokładnie-zachodzimy teraz :)

Ojjj nie wiem co z tego będzie...bo wiesz, ja bym chciała i ciągnie mnie ale z drugiej strony jak wyluzowałam to nie mam aż takiego ciśnienia...I coraz bardziej mam zamiar się trzymać postanowienia, że jak do 30-stki nic to nie będę chciała potem.

oj Kinga - 4,79 to mega kicha! TSH, tak jak pisaly dziewczyny, powinno wynosic ponizej 2, a najlepiej w okolicach 1 jesli chcesz zajsc w ciaze, takze koniecznie lec do dobrego endokrynologa po Euthyrox. fT3, fT4 i przeciwciala aTPO i aTG na pewno tez sie przydadza. No i prolaktyna.

Nikusia - uff, dobrze ze wszystko dobrze z zabiegiem.

Kwiatuszek - kuzynka niech sie nie martwi krwiakiem. Kumpela tez miala i bez problemu donosila zdrowa dzidzie. Szybko sie krwiaczek wchlonal.

tymonka - trzymam kciuki moooooooocnooooooooo

Blonka ale jaja z ta policja - moze i moj rower po 6 latach znajda? Chyba nie, bo napisali po kilku miesiacach od zgloszenia, ze umazaja sledztwo.

mama - Swietne wiesci!! Nie martw sie, ze wylecialo. Ja core splodzilam wlasnie wtedy jak WSZYSTKO (tak mi sie wtedy wydawalo) wylecialo. Takze nic straconego! Do zaplodnienia wystarczy 1 plemnik!

jeera - ja juz od dwoch lat wstaje o 05.15, z wlasnej woli. Wole tak i wracac wczesniej do domu, chociaz nie powiem, kolo czwartku, piatku to juz wymiakam jak dzwoni budzik :/ No i chodze spac jak dziecko - po 21 obowiazkowo w lozku :P

Carola - rozumiem Cie. Mi tez sie zyje duzo lepiej z brakiem cisnienia.

mama o ja pitole ;) ale fajnie by było...tu sobie myślisz, że chcesz mieć trzecie dziecko i się starasz i starasz i się okaże że będzie dwójka naraz to kurde będziesz miała niezłą gromadkę :O czemu nie liczysz 14 d.c, wiesz co, napewno coś tam wleciało ;)

a mnie w boku kłuje, też chyba jajnik, bleee, to przez te stresy głupie, niepotrzebne..;( mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje...

carola jak to jest nie mieć ciśnienia, ja miałam takie, że normalnie od zmysłów już odchodziłam :O
kinga, kora nawet tsh 0,5 jest wskazane ;) ale to idzie szybko załatwić, tylko codziennie brać tabletki w odpowiednich dawkach i błyskawicznie tsh spada, mi raz endo przedawkowała tabletki i z niedoczynności wpadłam w nadczynność :O te hormony to diabelstwo, nic nie widać, czujesz się dobrze, a tyle zamentu robią, nawet człowiek nie wie, dopiero jak idzie na badania to wychodzi wszystko na jaw

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hehe telefonu nie oddali... i w sumie nie wiem czy chce mi sie po niego jechac :P
ale sedzia spoko... nawet mi pozwolil siedziec :D
mama no to za blizniaki a nawet i jednojajowe czworaczki!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry